2777
2789

لطفا رای بدید  به نه به ازمون دوباره التماستون میکنم 

https://www.karzar.net/75014

تعداد رای : 11
نظرسنجی
رای دادم
5
45%
رای ندادم:<
6
54%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما اگه تیزهوشان باشی نگرانیت بابت چی هست 

اتفاقا بنظرم خوبه که مجدد آزمون بدن و از نظر علمی سنجیده شن! 

شاید اونی که دولتی بوده بار علمی بیشتری داشته باشه 

عزیزم شما اگه تیزهوشان باشی نگرانیت بابت چی هست  اتفاقا بنظرم خوبه که مجدد آزمون بدن و از نظر ...

میدونه حوصله الان اصلا ندارم شاید حق باهات باشه ،، اگر دوست نداری مجبور نکردن رای بدید❤️

عزیزم شما اگه تیزهوشان باشی نگرانیت بابت چی هست  اتفاقا بنظرم خوبه که مجدد آزمون بدن و از نظر ...

دقیقا ...من خودم به عینه دیدم کسی رو که دوره ی اول تیزهوشان قبول شده ولی طی سه سال درسش ضعیف بوده و با همین قانون مسخره که بدون آزمون میتونن وارد دوره دوم بشن رفته متوسطه دوم ،خب این نفر حق یکی دیگه که درسش خوبه رو خورده...کسی که واقعا توانایی داشته باشه با آزمون هم میتونه وارد بشه

دقیقا ...من خودم به عینه دیدم کسی رو که دوره ی اول تیزهوشان قبول شده ولی طی سه سال درسش ضعیف بوده و ...

بستگی به درس نیست بستگی به هوشه، یکی ممکنه هوشش خیلی بالا باشه ولی درس نخونه، این فرد حق کسی رو که هوشش پایینه و درس میخونه رو نخورده چون این مدرسه تیزهوشان نه درسخونان

بستگی به درس نیست بستگی به هوشه، یکی ممکنه هوشش خیلی بالا باشه ولی درس نخونه، این فرد حق کسی رو که ه ...

باهوش من خودم تیزهوشان درس خوندم همه ی اینارو هم میدونم هوش و تلاش در کنار هم جواب میده ...

ان شاءالله قانونی تصویب بشه که کسی که واقعا حقش هست و لیاقت داره وارد این مدارس بشن نه هر کسی که صرفا هووووش داره 😂