2777
2789
عنوان

خواستگار سمج

489 بازدید | 14 پست

سه ماه پیش ازم خواستگاری کرد بهش جواب رد دادم از اون موقع  تا الان بی خیال نشده و هی  ازم خواستگاری میکنه من خودم ۳۳سالمه اون ۳۸ سالشه مثل خودم یه بار ازدواج کرده ولی تفاوتش با من اینه اون دو  ساله جدا شده از ازدواج قبلیش یه پسر داره که پیش مادرشه  

قیافش معمولی معمولیه 

مدرکش لیسانس کامپیوتره  و تو یه شرکت کار می‌کنه

درآمدش ماهی دوازده تومنه اما به زن قبلیش مهریه نمیده

باهم سر بچه توافق کردن 

ماشینش سمنده و خونه اش هم طبقه بالای خونه ی باباشه

در برخورد اول اخلاقش خوب بود 

اومدید بیشتر توضیح میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلش چیه؟

عزیزم در هر صورت که مجبوری حرف خانواده شوهر رو تحمل کنی، هرررچقدرم گاد باشن، بازم یجا یسری حرفاشون یجوری مثل خار اذیتت میکنه که نگم برات..

دورادورشرو ملت نمیتونن تحمل کنن، فک کن همخونه هم باشی با خانوادش..

خب تو که وضع مالی پدرت خوبه بنظرم با یکی ازدواج کن ک بچه نداشته باشه حداقل و طبقه بالا هم نشینه مستقل باشه

فکر نکن چون خانواده شوهر سابقت خوب بودن الان اینا هم خوبن تو ک نمیشناسیشون یه مدت طولانی باید اشنا بشین چون دومین ازدواج خیلی حساسه

دلیل طلاقشون چی بوده؟

خانم قبلیش الان مجرده یا متاهله؟چون بعضیا بعد طلاق پشیمون میشن مثل خودت یا اینکه ممکنه هم زنه الان مجرد باشه و بعدا ک ازدواج کرده شوهرش یعنی ناپدری بچه، بچه رو نخاد بیارش پیش شما.

باید با خانم قبلیش صحبت کنید ک چ مشولی داشتن حسابی تحقیق کنید

بچه چندسالشه؟

بعدشم باباهه چرا قید بچه رو زده ؟

اینکه اصلا بچه پیشش نمیاد عادی نیست .کسی ک بچه اشو دوسداره و آدم با مسئولیتیه اصلا تحمل دوری جگرگوششو نداره

.

الانم چون شوهر سابقت ازدواج کرده امیدوارم از حسودی سریع ازدواج نکنی چون ممکنه اشتباه کنی بعدا پشیمون میشی ک چرا هول هولکی ازدواج کردی یا اینکه بخاطر بچه دار شدن سعی کنی زود ازدواج کنی.

سلام عزیزم،  حتما علت طلاقشون رو بدون و اینکه میتونی اگه روزی پسرش اومد پیشتون تحمل کنی؟ شاید روزی خواستگارت مجبور شد پسرشو بیاره پیش خودش میتونی قبول کنی؟

از لحاظ درآمد ،این میزان درآمد با توجه به اوضاع مالی خوب پدرت میتونه قانعت کنه؟