2777
2789

نه

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یک بار برای زن یکی از خواننده ها پست گذاشتم جواب داد اما نمی دونم اگر دایرکت می دادم جواب می داد با نه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

من خودم معروف نیستم اما واقعا سخته جواب دادن به همه پیام ها، یک باره نگاه می کنی می بینی هزاران پیام برات فرستادند که مجبور می شدم جواب همه رو بدم و جواب برخی ها به یک سال بعد هم رسید و آدم ها فکر می کردند من خودم می گیرم و بارها شماتمم کردند که تو خودت می گیری و از عمد جواب نمیدی 

آخه همه سوالات روانشناسی دارند و وقت هم نمیشه هزاران پیام رو یک جا جواب داد 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹