2821
2789
عنوان

لطفاکمککک

162 بازدید | 15 پست

خانما من بچم هشت ماهشه امروز یجوری شده بچه کلافس از دیروز شکمش کار نمیکنه بچه دستشویی نکرده اصلا چکار کنم یکم قبل چندبار تلاش کرد بچه یهو از درد صورتش جمع شد زد زیرگریه چکار کنم چی بخورم واسه شیرم خوبه چی بهش بدم از چی میتونه باشه؟؟ دیروز یدونه بیسکوییت مادر خورده بود بانصف تخم مرغ آب پز له شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم‌تو این سن میدن به بچه ها یا نه ولی روغن زیتون یکم بهش میدادی درست میشد 

ولی سنش کمه نمیدونم 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

گروه درد و دل مخصوص خانوم های مذهبی و غیر مذهبی دوس داشتید بیایید از تجربه های همدیگه استفاده کنیم 💚🕋

https://eitaa.com/joinchat/1509228945C60d99f3394

لینک ابی نشد کپی ایتاتون کنید

ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاش برسه روزی ک تو امضام بنویسم در پیکر من دو قلب دارد ضربان...❤️💙میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات کوچیک کنی دوستم 🙂🫂

آب ولرم بهش بده رو به گرم اما چند سی‌سی نمیدونم از دکتر بپرس چند سی‌سی مجازه تو سن بچه شما آب بخوره 

تخم مرغ شکمو میبنده گلابی موره پیدا کنی عالیه و سا جودوسرپرک خارجی یا کدوحلوایی ولی حواست باشه هرچی دادی بهش حتما باید آب ولرم هم بدی 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
بیسکوییت مادر خودش عامل یبوسته.تخم مرغ هم ک سفته زیر یک سال اصن ب بچه بیسکوییت مادر نمیدن ی اشتباه ...

ای وای خاک توی سرم بخدا باشیرله کردم یدونه دادم فقط تخم مرغم فقط نصفشو باکره له کردم دادم یه قاشق...کاش نمیدادم😭

ای وای خاک توی سرم بخدا باشیرله کردم یدونه دادم فقط تخم مرغم فقط نصفشو باکره له کردم دادم یه قاشق... ...

حالا اشکال نداره یروز که چیزی نیس..میگن بچهوتاهفتهوهم مشکلی نیس ولی ببرش دکتر گناهوداره

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز