2777
2789
عنوان

کتاب برای کلاس سوم چی خوبه؟

313 بازدید | 11 پست

برادرم کلاس دومه داره میره سوم 

بنظرتون کلاس دومو کار کنه 

یا بره کتاب ریاضی سومو کار کنه ؟

کتاب سیر تا پیاز خوبه؟ یا کاپوچینو؟

درسشم خوبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای سوم ضرب کار کنه خوبه  کتابکار گاج یا خیلز سبز هم خوبه بگیرید

گاج کدوم کتابش خوبه؟ اخه میخوام از گاج مارکت برای خودم کتاب سفارش بدم گفتم برای این بچه هم بخرم

چرا اين كار رو ميكنيد! اينجوري كار معلم سخت ميشه و همچنين درروحيه ي بچه هاي ديگر تاثير مياره، امسال  پسر من كلاس دومي بود و دو نفر  تو كلاسشون فارسي و رياضي رو در تابستون قشنك خونده بودند، وقتي اونا بلد ميشن اين يكي ها فكر ميكنند مشكل دارند در حاليكه اينطور نيست! و هم اينكه او نقدر كلاس خوب و مفيد هست كه در اينده به درد ميخوره ثبت نامش.كنيد،  معلمها اكيدا توصيه ميكنند به بچه ها قبل كلاس اموزش ندين.

چرا اين كار رو ميكنيد! اينجوري كار معلم سخت ميشه و همچنين درروحيه ي بچه هاي ديگر تاثير مياره، ...

در این حد نه ولی خوب بعضی درسای سخت مرور کنن که بد نیس 

مثلا برادر ایشون میتونه یکم ضرب مرور کنه بعد کلاس سوم با درسای معلم دیگه قشنگ بلد میشه 

گاج کدوم کتابش خوبه؟ اخه میخوام از گاج مارکت برای خودم کتاب سفارش بدم گفتم برای این بچه هم بخرم

نمی دونم باید بگردی یه چیز که سطحش متوسط باشه بعد پی دی اف هم داره از کتاباش دانلود کن ببین کدوم بهتره

در این حد نه ولی خوب بعضی درسای سخت مرور کنن که بد نیس  مثلا برادر ایشون میتونه یکم ضرب مرور ک ...

ضرب اره، واي كتابي مثل گاج يا خيلي سيز ديگه يعني كتاب درسي رو فول هست رفته سراع اينا.