2777
2789
عنوان

یادته؟؟؟؟؟

106 بازدید | 14 پست

یادته کلاس اول که بودی از املا میترسیدی؟ نگذشت؟ رد نشد؟

يادته واسه ریاضی راهنمایی ترس داشتی؟ الان چی؟ اصلا یادت میاد امتحانش رو؟

یادته واسه امتحان نهایی‌های دبیرستان تا صبح بیدار موندی؟!

یادته واسه کنکور چه روزا و شبایی رو با استرس و نگرانی گذروندی؟!

ولی الان چی؟ یه لحظه از اون استرس‌ها موند؟ تموم نشدن؟!

نمیدونم الان تو چه مرحله‌ای هستی و داری چه فشاری رو تحمل می‌کنی ولی همش رد میشه...

الکی خودتو اذیت نکن رفیق

و به خودت استرس نده!...

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

نه

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

رفیق دارم پاره میشم مغزم ارور میده دیگه

ب ف.ک رفته

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ولی این فشاری که الان رومه جسم و روحمو سوراخ میکنه تا رد شه کحتی بد رد شدنشم ردش تو جسمو روح و اعصابم  و کل زندگیم میمونه

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
رفیق دارم پاره میشم مغزم ارور میده دیگه ب ف.ک رفته

آره منم تو همین مرحله ام 

ولی اینو که دیدم آرومتر شدم 

اگه بخوام برات شرایط الانمو بگم میشه مثنوی هفتاد من 

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
تاپیکت خیلی آشناس کپی نکردی؟

من این متنو تو یه کانال تلگرام دیدم 

حالم باهاش خوب شد 

گفتم بزارم اینجا شاید حال چند نفر دیگه هم خوب شد  

آره منم تو همین مرحله ام  ولی اینو که دیدم آرومتر شدم  اگه بخوام برات شرایط الانمو بگم م ...

میگذره برات دعا میکنم قشنگم🫀🥲🤌🏻

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀