2777
2789

من یه زائده داشتم ک فریز کردم ، دردی نداشت ، البت قبلش پماد بب حسی زد

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میخوام انجام بدم شنیدم دردنداره دوقیقه ست خخخیلی هم خوبه تا چند سال دیگه زخم نمیشی

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
میخوام انجام بدم شنیدم دردنداره دوقیقه ست خخخیلی هم خوبه تا چند سال دیگه زخم نمیشی

واقعا خوبه ..من باز شنیدم که خطر داره تا حد امکان انجام نشه بهتره منم یک هفته دیگه نوبت دارم خیلی استرس دارم میترسم

واقعا خوبه ..من باز شنیدم که خطر داره تا حد امکان انجام نشه بهتره منم یک هفته دیگه نوبت دارم خیلی اس ...

اینا همش حرفه ضرر چی اگه واسه حاملگی میگی من خواهر چند سال پیش کرد خیلی راضی بود بعد اون دوتا بچه هم آورد،درکل انجام بده منم ترس دارم ولی مجبوریم

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز