2777
2789

سلام بچه ها 

من ۶ روز به موعدمه و بی بی چک هام هاله میندازه

اما امروز بتا دادم صفر بود 

یک هفته هست علائم دارم ( کمردرد، درد زیر شکم ،،، سوزش سر دل ، درد تخمدان ها ، گرفتگی عضلات پا ، درد خفیف سینه ، حس گشنگی و ضعف ، ترشح تخم مرغی ) 

ممکنه بتا بالا بیاد ؟؟!!!!! زود آزمایش دادم؟؟؟!!! 

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم خوبین؟ حامله این شما یا ن

خۅش‍‌بخت‍‌ۍ یعن‍‌ۍ داش‍‌ت‍‌ن توی‍‌ۍ کہ ب‍‌ا #بودنت زندگ‍‌ی‍‌مو #قشنگتࢪ می‍‌کن‍‌ۍ .💜🖇   🫶❤️‍🩹❤️‍🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟          ‌
سلام گلم خوبین؟ حامله این شما یا ن

سلام عزیزم ، ۸ روز به موعدم بتا دادم صفر بود

بی بی چکامم همشون هاله میندازه

ولی علائمم خیلی کم شده 🥺😭

بنظرت باردارم؟؟

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 
سلام عزیزم ، ۸ روز به موعدم بتا دادم صفر بود بی بی چکامم همشون هاله میندازه ولی علائمم خیلی کم ...

انشالله ک بارداری گلم 

ولی منم یه بار اینجوری برام پیش اومد علایم داشتم بی بی چک میزدم مثبت. ولی ازمایش رفتم منفی بود. ب دکترم گفت گفت بی بی چک مثبت بخاطر داروهایی و خوردی هست 

مخصوصا لتروزل

خۅش‍‌بخت‍‌ۍ یعن‍‌ۍ داش‍‌ت‍‌ن توی‍‌ۍ کہ ب‍‌ا #بودنت زندگ‍‌ی‍‌مو #قشنگتࢪ می‍‌کن‍‌ۍ .💜🖇   🫶❤️‍🩹❤️‍🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟          ‌
انشالله ک بارداری گلم  ولی منم یه بار اینجوری برام پیش اومد علایم داشتم بی بی چک میزدم مثبت. و ...

ممکنه گلم چون منم دارو خیلی خوردم 

دیگه هرچی قسمت باشه ، هفته دیگه برم آزمایش جواب شو بهت میگم 😍