2777
2789
عنوان

خدایی با خودش چی فکر کرده ؟

168 بازدید | 8 پست

یه اقای ۲۴.۲۵ساله یه دختر بچه ۱۳ساله بگیره😂😂😂💔

تازه هم اونقدر ازش توقع داره...

الان اون ۲۹سالشه من ۱۷ و در حال طلاق..

نگید چرا قبول کردی...سنتی بود ازدواجمون و من بچه بودم اختیارم دست خودم نبود مجبورم کردن...

هعی 💔

سهم من از این زندگی دل شکستن نبود

چرا وقتی منو نمی‌خواست تو این سن بدبختم‌ کرد ای کاش دوباره به عقب برگردم اونوقت خیلی محکم تر جلوی خانوادم‌ می ایستادم نمیزاشتم بدبختم‌ کنن بیشتر مقاومت میکردم حتی اگر شده فرار میکردم از خونه ولی منو شوهر ندن...

ای کاش میشد..

هعی دلم خیلی شکسته..برام دعا کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بااحترام بهت ازدواج 16_17 سالم خیلی خوب نیس ولی زمانی ک میرن دختر 12_13 سال میگیرن فکر اون خانواده اینه خودمون تربیتش میکنیم به قولی دیگ جلو ما زبون نداره این حرفا کافی شما یبار از حق خودت دفاع کنی اون زمان میشن شمر و میگن برو خونه بابات البته نه همه ولی اکثرا چنین تفکری دارن 

بااحترام بهت ازدواج 16_17 سالم خیلی خوب نیس ولی زمانی ک میرن دختر 12_13 سال میگیرن فکر اون خانواده ا ...

هعی

من حرف زور تو کتم نمیره چقدر بهم زور میگفتن