2777
2789
عنوان

مامان بچه های سه چهار ساله لطفا میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 29 پست

من وان اب میکنردم میزاشتمش توش و وقتی میخاستم  اب بریزم سرش میگفتم  سرش بالا نگه داره مثلا میگم سقفو ببین و بعد ابو جوری میریزم که به صورتش نره از پشت سرش شسته بشه 

ولی هرچی بزرگتر شد ترسش کمتر شد و زیر دوش می ایسته و سرشو پایین نگه میداره و خیلی راحت شسته میشه 

ناحیه تناسلیش رو هم با لیف و شیر گوشی ها میشورم دیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از شیش ماهگی باباش حمومش میکنه...مردا هم که میدونین کاراشون چطوره...الانم خودش میره منم یه شامپو لیف میکشمش 

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون

من بی رحمانه میگیرمشون زیر دوش وایساده میشورمشون هیچ راه فراری هم ندارن🏃🏃🏃😜 پسرم سرشو که میشورم‌جبغ و داد میکنه بخاطر کف شامپو ولی دخترم نه دگه عادت کرده الان اوکی شده طفلک میدونه هیچ جوره نمیشه  در رفت.

اول سرشونو میشورم‌ و آب میکشم بعدم یه لیف و صابون میزنم بهشون و در آخرم صابون یا مایع صابون میرنم کف دستشون میگم خودتو بشور در آخرم آب میکشن میان بیرون 

از اول تا آخر حموم رفتنشون ب ۱۰ دقیقه نمیرسه و دوش کلا بازه و این ماجرا درشش ماه اول سال هر روز و در شیش ماه دوم سال ۲روز در میون تکرار میشه😁😁😁😁

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
مگه آب بره تو گوش چی میشه؟گوشش رو نمیشوری یعنی؟ من پسرمو میگیرم زیر دوش ولی صورتش کفی بشه بدش میاد ...

نکن اب بره تو.گوش عفونت میکنه

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

اولا ک دوش رو بده دستش خودش اب بگیره اگر تاحالا مستقلش نکردی شروع کن بچه وقتی خودش انجام بده ترسش کمتره چون میدونه داره چیکار میکنه

و اینکه مگه خودت دوش میگیری اب میره داخل گوشت؟خب اونم بچه ادمیزاده بزرگه مثه تودته دوش گرفتنش چیزی عجیبی نیی

مگه آب تو گوش تو میره که تو گوش بچه ها بره..فرقی نداره که جانم...تا الان که دخترم ۷سالشه تو وان مینشست و من همونجوری بدنشو و سرشو میشستم.در آخر هم شامپو میزدم و زیر دوش آب میکشیدمش...یکمم شامپو میزدم دستش میگفتم مثل سر دستشویی بشین و خصوصیتو بشور قشنگ...الانم که دیگه بزرگ شده از اول زیر دوشه