2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم واقعا سخته من تا ۱۴ روز اول هر روز گریه میکردم 

الان یک ماه ۱۷ روزه میگذره حالم خیلی خوبه 

دیروزم رفتم جشن سالگرد ازدواج فامیلمون کلی رقصیدم خندیدم 

حالت خوب میشه مطمئن باش

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
درکت میکنم واقعا سخته من تا ۱۴ روز اول هر روز گریه میکردم  الان یک ماه ۱۷ روزه میگذره حالم خیل ...

کاش منم گریه م میومدم

نمیاد تلنبار شده رو قفسه سینه م

غذا نمیتونم بخورم

گفتم مسئولیت پذیریت مشکل داره پسر بی جربزه نمیخوام

درکت میکنم 

منم کات از طرف اون بود بعد ی هفته برگشت ولی تو اوت ی هفته اینقد سنگدل شدم ک هیچ جوره نتونستم برگشتنشو قبول کنم ... ! آدمای بی ثباتین همون بهتر ک نباشن 

کاش منم گریه م میومدم نمیاد تلنبار شده رو قفسه سینه م غذا نمیتونم بخورم

منم غذا نمیتونستم بخورم 

اینقدر فکرش حالمو بد کرد ک نصف شب بلند شدم برم قرص بخورم واسه درد پریودی یهو حمله عصبی وحشتناک اومد سراغم جوری ک حس کردم الان سکته میکنم میمیرم نمیتونستم از کسی کمک بخوام اینقدر حالم بد شد 

بعد نشستم فک کردم گفتم دختره ی احمق خودتو برای چ آدم بی ارزشی نابود میکنی🤔 اون الان گرفته تخت خوابیده 

بعد تو ب خاطر یه لاشی خودتو عذاب بدی 

کو*ن لقش 

از اون روز دیگ ب خودم اهمیت دادم هرچی حالمو خوب میکنه انجام دادم 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
:(

ولی من یه اخلاقی دارم قبل اینکه بره خیلی دوسش دارم ولی وقتی رفت دیگه تمومه بمیره ام برشنمیگردونم برام پیش اومد انگار طرف وقتی میره از چشمم میوفته اصولا همشونم بعد چندماه برمیگردن پیام میدن ولی انگار برام غریبن جوری که خودشون باور نمیکنن 

2790
2778
2791
2779
2792