2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

115 بازدید | 11 پست

سلام 

ببخشید که این سوال رو میپرسم

شماهایی که مشکل تیرگی بدن داشتین

همسرتون واکنشش چی بود ؟

من همش حس می کنم چیزی بگه 

روحیم بهم میریزهه

خب همه ما دوس داریم واسه همسرامون بهترین باشیم

فقط به جمله( اعتماد نکن) اعتماد کن!

برام مهم نیس 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

ایا اونا بهترینن برامون؟؟؟؟نههههه والا بیخیالن عین خیالشونم نیس خودشون هزارتا مشکل و ایراد دارن ولی به کتفشون نیس.این ما خانوما هستیم ک همه چیو مهم میدونیمو استرسشو میکشیم و خودمونو اذیت میکنیم.

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه ما دوست داریم برای خودمون و فردی که دوست داریم بهترین باشیم اما با پذیرفتن طبیعت بدن 

بخش بیکینی بسیار عادیه که تفاوت رنگ داشته باشه با دست و پا 

این تفکرات رو بریز دور 

این تفاوت در اقایون هم هست 

اعتماد به نفس داشته باش و با کسی وارد رابطه شو که درک این موارد رو داشته باشه و فضایی فکر نکنه 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

چرا فک کردی همه سفیدن؟مگه با لیزر عمل 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
ب شوخی میگذرونیم انقد جدی نیس برامون

مثلا تا حالا نگفته بهت که کرمی چیزی بزن رفع بشه؟

میلش به رابطه کم نشد

ببخشید میپرسم این سوالا رو

چون ماه دیگ عقدمه

همش استرس دارم چیزی بگه

همه ما دوست داریم برای خودمون و فردی که دوست داریم بهترین باشیم اما با پذیرفتن طبیعت بدن  بخش ...

اره میدونم تیرگی یه چیز کاملا عادیه 

ولی خب مردا با چشم لذت میبرن

مثلا میگم نکنه بخاطر همین میلش کم بشه

والا ب هر پسری میرسی انتظار سرخ و سفید دارهه

نمیدونم واقعا درکشو داره یا نه