2777
2789
عنوان

سوسک 😢

96 بازدید | 13 پست

یه چند وقتیه خیلی سوسک توی حمام و دستشویی مون زیاد شده مخصوصا تو حمام راه اومدنشونم بستیم از تو نور گیر میومدن ولی الان بازم میان نمیدونم از کجا راه پیدا کردن

حشره کشی موادی سمی چیزی میتونین راهنمایی کنین بزنیم کلا سر به نیست بشن اصلا مشخص نیس از کجا میان منم خییلی میترسم 

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹

سوسک و عنکبوت و مورچه و مارمولک ترس ندارن

من از گنجشک میترسم 😭

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتما جایی تخم گذاری کردن پشت کابینی جایی که دید نداره سم کامن بگیر بزن یکی دو روز اگه میتونی خونه نی ...

سمش خطر ناکه؟

سوسک و عنکبوت و مورچه و مارمولک ترس ندارن  من از گنجشک میترسم 😭

گنجشک که توخونه نیست کاریت نداره

سوسک واییی یهو خوابی میاد بهت😭 

كامن بزن به جاهايي كه شسته نميشه. تو فاضلاب هاي كل خونه هم يه روز از صبح سم بريز، از خونه برين بيرون ...

یهو سوسک ها نریزن بیرون بدبخت تر بشیم

واي نمي دونم 😨 خب مي توني روي فاضلابا رو بپوشوني. اكثر سوروخاي فاضلاب كه آبكش داره. مال توالت رو هم ...

یا خدا یا حسین گرخیدم🥲🥲😵😵