2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تو نی نی سایت خوندم ۱۲۴۰۰۰ صلوات ولی من میترسم نتونم همش رو بدم آخه خیلی زیاده اگه روزی ده هزار تا هم بدم تو ۱۲ روز تموم میشع تقریبا😂🥲

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom  

من از سوره یس خیلی حاجت گرفتم. به نیت حاجت روایی هفت مرتبه بخونید انشاالله که شما هم حاجت میگیرید. 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

تو نی نی سایت خوندم ۱۲۴۰۰۰ صلوات ولی من میترسم نتونم همش رو بدم آخه خیلی زیاده اگه روزی ده هزار تا ه ...

اون که تا ۲ سال هم طول بکشه مشکلی نیست فقط نباید قطعش کنی حداقل روزی ۱ باید بفرستی

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊
من از سوره یس خیلی حاجت گرفتم. به نیت حاجت روایی هفت مرتبه بخونید انشاالله که شما هم حاجت میگیرید.&n ...

ممنون

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟
تو نی نی سایت خوندم ۱۲۴۰۰۰ صلوات ولی من میترسم نتونم همش رو بدم آخه خیلی زیاده اگه روزی ده هزار تا ه ...

من تو۳۰روز تموش کردم ولی اتفاقی نیفتاد.... تا خدا نخواد هرکاری کنی نمیشه

ببخشید استارتر با اجازه🥺🌹

خانوما میشه لطفا نفری سه تا صلوات بفرستید برای حل شدن مشکل برادرم🙏 که امروز خبر خوب بدن بهمون و مشکلش حل بشه محتاج دعاتونم هر کس فرستاد لابک کنه منم براش صلوات میفرستم

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

روزی ۱۰ هزار تا اگه بخوای هم نمیتونی. اگه خیلی همت کنی بشه روزی ۵ هزارتا

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
خوندم حاجت نگرفتم،مشهد جلو ضریح خوندم😂

حاجتت چیه عشقی هست ازدواجه ؟؟؟

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤