2777
2789
عنوان

جدایی دو طرفه.......

654 بازدید | 53 پست

به نظر من، جدایی هم مثل عشق و ازدواج باید دوطرفه باشه 

چون اگه دوطرفه نباشه اون طرفی که جدایی نمی خواسته هی می سوزه و می سازه و اون طرف دیگه بعدا شاید تقاص بده شایدم نده 

معمولا بیشتر آدما تو ذهن شون رابطه رو تموم شده می دونن ولی اون طرف دیگه هنوز تو فکر ادامه رابطس به خاطر همین هي زنگ می زنه پیام میده و چون اونی که رابطه تموم شده می بینه آزار می بینه و اونو مزاحم می بینه 

پس جدایی هم باید دوطرفه باشه 

و تا مطمئن نشدین که اون طرفم رابطه رو تموم شده نمی دونه رابطه رو کات نکنین و منطقی و دوطرفه رابطه کات کنین 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

مخضوصا من طرفم فکر کرد رابطه تموم شده ولی من هیچ وقت قصد جدایی نکردم 🥀

ممن می خواستمش واقعا 💔

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

درسته ولی بنظر من دخترا خیلی صبورترن و انقد صبر میکنن و میبخشن تا اینکه ی جایی صبرشون لبریز میشه و نمیتونن، اون موقع کات میکنن

بعد پسره اون زمان به خودش میاد و پشیمون میشه و میگه نمیخوام رابطه تموم بشه

من موافقم باید منطقی و با صحبت رابطه رو تموم کرد؛ ولی گاهی وقتا ما توی ی رابطه سمی هستیم و باید خودمون رو نجات بدیم! قرار نیست اگه اون طرف راضی نبود بسوزیم و بسازیم

یک بار زندگی میکنیم و حق انتخاب داریم، باید اول با دید باز طرف رو انتخاب کرد و بعد سختی هارو تحمل کرد

وگرنه این مشکلات پیش میاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته ولی بنظر من دخترا خیلی صبورترن و انقد صبر میکنن و میبخشن تا اینکه ی جایی صبرشون لبریز میشه و ن ...

بعضی وقتا نمیشه با صحبتو منطقی تموم کرد به نظرم اگه جدایی به صلاحه، جدایی هم مثل ازدواج واسطه امين و عاقل می خواد و اون واسطه یواش یواش اونی که جدایی نمی خواد قانع کنه که جدایی به نفع شونه ولی به نظرم جدایی دوطرفه باشه 

😕فکر نمیکنی اگر طرف مقابل هیچ وقت به جدایی فکر نکنه توسط اونی که رابطه رو تو ذهنش تموم کرده به بازی ...

خب اون چرا یک طرفه تو ذهنش تموم کنه 😔 و چرا تو ذهنش تموم کنه 

بعضی وقتا نمیشه با صحبتو منطقی تموم کرد به نظرم اگه جدایی به صلاحه، جدایی هم مثل ازدواج واسطه امين و ...

دقیقا درست میگی، باید دو طرفه باشه و دو طرف قانع بشن

ولی بعضی وقتا طرف مقابل متوجه نیست و نمیخواد کم کاری خودش رو قبول کنه

من معتقدم رابطه ای که ب جدایی ختم میشه صددرصد دو طرف دو اون اشتباهاتی داشتن

بعدم من خودم شخصا اگه بدونم طرف مقابل دلش با من نیست و میخواد کات کنه، دیگه تلاشی برای بهبود رابطه نمیکنم و کلا از زندگیم حذفش میکنم

درسته ولی بنظر من دخترا خیلی صبورترن و انقد صبر میکنن و میبخشن تا اینکه ی جایی صبرشون لبریز میشه و ن ...

رابطه ما هیچ وقت سمی نبود تو تاپیکام گفتم ی رابطه زیبا و منطقی و پر از آرامش بود یهویی خیلی الکی ریخت بهم 

علتش ازش خواستم، ولی علت های الکی بهم گفت و حالا فهمیدم خیانتو تهمت فقط بهانه بوده 

ولی ذهن من همیشه پر سواله چرا جدا شد، به خاطر جدایی من عزت نفس و اعتماد به نفسم لطمه دید 

همش حس می کنم هدفش فقط بازی با روح و روان من بوده که منو وابسته بعد بذارتم بره 

اکثرا خانوما تلاششونو میکنن

حتی بعضی آقایون کدزندگیشون بهم نخوره

ب نظر من باید برای زندگی جنگید ک اگر آخرشم ب طلاق منجر شد جایی برای پشیمونی نمونده باشه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
رابطه ما هیچ وقت سمی نبود تو تاپیکام گفتم ی رابطه زیبا و منطقی و پر از آرامش بود یهویی خیلی الکی ریخ ...

میدونم عزیزدلم، قشنگ درکت میکنم چون خودم هم همچین تجربه ای داشتم، و حرفایی ک میزنم حرف کتاب های روانشناسی و فلان نیست چیزیه ک خودم تجربش کردم

خدارو هزار مرتبه شکر بعدش ادم بهتری اومد تو زندگیم

رابطه ما هم بنظر من خیلی قشنگ بود و ایشون هم خیلی پسر خوبی بود، ولی بنا به دلایلی دیگه نتونستم تحمل کنم و صبرم تموم شد و کات کردم

بعدشم با نامزدم آشنا شدم

دقیقا درست میگی، باید دو طرفه باشه و دو طرف قانع بشن ولی بعضی وقتا طرف مقابل متوجه نیست و نمیخواد ک ...

منم تا زمانی که گرفتار عشق نبودم همبن فکرا می کردم که طرف نخواست ولش می کنم حتی امثال خودمو زیاد سرزنش می کردم که عزت نفس شون اعتماد به نفس شون پایینه که رابطه ول نمی کنن تا خودم گرفتار عشق شدم 🥀

عشق مثل ی عشقه ای هس که می چسبه به آدمو خون روانو می مکه 

میدونم عزیزدلم، قشنگ درکت میکنم چون خودم هم همچین تجربه ای داشتم، و حرفایی ک میزنم حرف کتاب های روان ...

خدارو شکر که شما ی آدم بهتر براتون پیدا شد من که گرفتار چهار ارتباط سمی شدم و دیگه نمی تونم ب آدم بهتر فکر کنم چی بگم؟؟؟؟ 

منم تا زمانی که گرفتار عشق نبودم همبن فکرا می کردم که طرف نخواست ولش می کنم حتی امثال خودمو زیاد سرز ...

میفهممت ولی اینا چیزایی بود ک من خودم تجربه کردم

تا مدت ها کمبود اعتماد به نفس و عزت نفس داشتم، خدا بهم کمک کرد و تونستم دوباره به خودم برگردم

میدونم عزیزدلم، قشنگ درکت میکنم چون خودم هم همچین تجربه ای داشتم، و حرفایی ک میزنم حرف کتاب های روان ...

بعد نه دعوایی بود تو ارتباط مون، ی رابطه ای که اختلافاتش دوطرفه و متطفی حل می شد، یه ارتباط و نامزدی که همه تو روباهاشونم شاید نمی دیدن 

فوق العاده اعتماد به نفسم تو این رابطه بالا بود