2777
2789

آخوندا

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

روسری پایین چین

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان ک گرمه، ولی خب روسری قواره بلندساده بپوش گیره بزن خوب بمونه رو سرت

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
الان ک گرمه، ولی خب روسری قواره بلندساده بپوش گیره بزن خوب بمونه رو سرت

اتفاقا عبا خنک داریم اینقد خوووبههه واسه تابستون

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 
یاد بگیر پوشش بقیه رو مسخره نکنی .  اون چشاتو باز کن ببین خیلی از خانوما مانتو عبایی میپوشن...

تو ازینایی که فقط یاد گرفتی به این و اون بپری من لباس آخوند عبا عمامه هست پس چیه 

کجاش مسخره کردنه

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
تو ازینایی که فقط یاد گرفتی به این و اون بپری من لباس آخوند عبا عمامه هست پس چیه  کجاش مسخره ک ...

تو هم از اونایی هستی که یاد گرفتی بقیه رو مسخره کنی 

اگه بازم چشاتو باز کرده باشی اسی همون اول گفت با چه روسری میپوشین؟ 

من کاری ب لباس آخوند ندارم که چیه 

اما ایشون منظورش مانتو عبایی بود ک اول تاپیک هم گفت 

روز خوش