2777
2789
عنوان

سلیاک

1044 بازدید | 10 پست

سلام لطفا اگه کسی اطلاعات داره راهنمایی کنه من دختر خالم ۱۸ سالشه تقریبا موقعی که ۱۲ سالش بود دچار دل‌درد میشد دائم که مادرش برد متخصص و تشخیص سلیاک دادن تو آزمایشش ولس دختر خالم هیچ کدوم از علائم یک فرد سلیاک رو نداشت فقط دل پیچه می‌گرفت قد وزن همه چیزش خوب بود حتی موقع تولد ۵کیلو بود دنیا اومدنی خالم اعتنا نکرد برد پیش یه پزشک دیگه اونم آزمایش گرفت بعدش گفت ای آزمایش سلیاک و نشون میده ولی چون ظاهر دختر شما به بیمار سلیاک نمیخوره ودر نهایت گفت مثبت کاذب این آزمایش حتی از رودش نمونه برداری کردن دوستان الان دختر عموی دختر خالم خواستگارش و همدیگه رو دوست دارن قصد ازدواج دارن ولی خالم و دخترخالم میترسن با ازدواج فامیلی بچش دچار سلیاک بشه یا کلا خطر داشته باشه واینم بگم که هیچ کس مشکلشو نمیدونه به نظرتون ازدواج فامیلی بل توجه به این شرایطی که داره براش توصیه میکنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا من با ازدواج فامیلی مخالفم چه سالم باشن چه بیماری داشته باشن

چون چندین مورد دیدم بچه شون بیمار به دنیا اومده

دل آدم کباب میشه برا این بچه ها و زندگی تباهشون

حالا یکی میاد میگه با ازمایش قبل ازدواج همه چی معلوم میشه اما نمیشع!!! دیدم که میگم

دختر جاریم داره دو تا بچه سالم داره الان .خواهرشوهرمم داره اونهم ۵ تا بچه سالم داره .فقط موقع بارداری باید ویتامین بخوره 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
باید آزمایش ژنتیک بدن 

اگه آزمایش ژنتیک بدن شاید سلیاک معلوم بشه و کل فامیل بفهمن  مادرش میگه نمیخوام هیچ کس بفهمه تو فامیل پخش بشه به نظرتون تو ژنتیک معلوم میشه سلیاک؟

عزیزم سلیاک اینقدر هم وحشتناک نیستا 

حساسیت به گلوتن هست 

الان کیلی مواد غذایی بدون گلوتن تو بازار هست که شما هیچ فرقی با من نداری

من خودم همش سعی دارم غذاهای بدون گلوتن و استفاده کنم 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 

گلم بیمتری سلیاک به دو پروتئین از چهار پروتئین داخل گندم که گلوتنین و گلیادین که پیوند این دو باعث شکل گرفتن بافت میشه و بعضی ها به این که اسمش گلوتون میشه حساس هستن. الان میبینی تعدادی حساسیت فصلی دارن اونها فقط به هرچی با آرد گندم تولید بشه حساس هستن نه چیز دیگری

سلامتی و خوشبختی دخترم
گلم بیمتری سلیاک به دو پروتئین از چهار پروتئین داخل گندم که گلوتنین و گلیادین که پیوند این دو باعث ش ...

گفتنش خیلی راحته ولی من که بهش نزدیکم میبینم چقدر سخته همینکه نتونی یه لقمه نون بخوری به نظرم خیلی درد بزرگیه عزیزم 

گفتنش خیلی راحته ولی من که بهش نزدیکم میبینم چقدر سخته همینکه نتونی یه لقمه نون بخوری به نظرم خیلی د ...

خوب بله سخته ولی مشکل دیگری نیست که نتونه ازدواج کنه

سلامتی و خوشبختی دخترم