2777
2789

فک کنم روم کراشع 

برامون لباس میاره..جوراب و لباس تابستونی چون من تو مغازه کار میکنم ی بار ک تنها بودم اومد مغازمون دومین روز کاریم بود منو نشناخت و خودمو معرفی کردم و گفتش ک قبلا ی خانوم دیگه بود شما جدید اومدین؟؟؟ منم گفتم ک بله ایشون رفتن من ب جاشون اومدم..بعد لبخندی زدنو گفتن شما خدب هستین دیگه..بعد خدافسی کرد و رفت چن دیقه بعد ک راسته بودمو داشتم بیرونو نگا میکردم از بغل مغازمون رد شد ازین علامتای چاکریمو بهم داد (دستو میزارن رو سینه خم میشم) 

بعدش چن روز بعدش دوباره اومد ایندفه صاب کارمم بود سوال کرد ک جوراب یا لباسی نمیخواین براتون بیارم صاب کارم گفت ک نه ممنون 

بعدش ب صاب کارم گفت ک هوای این خانومو داشته باشین خیلی دختره خانومی هستا...بعد ک رفت صاب کارم خندید گفت ترو خوش کرده هااا 

بعدش چن هفته بعد ینی دقیقا دیروز..دوباره اومد پرسید ک جنس میخواین یا نه.‌بعدش رفت از ماشین ی چنتا نمونه بیاره همین ک اومد نگاه عمیقییییی بهم کرد و ب صاب کارم گفت این خانوم خیلی خانومه خوبی هستنااا مثلا مثه بقیه دخترا نیست خیلی باوقارو با شخصیته.....😐🤣رو مخمه حرفاش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندش

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

اخییییییی

اشکال نداره خب مگ چیه

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

اه اه چقدر ازاین رفتارا متنفرم ینفراینجوری باهام رفتارمیکرد جوری بهش اخم کردم کلا خودشو جمع وجورکرد دیگه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
باز مشکل من اینه از مردای بالای ۳۰ نرسیده به ۳۴ خوشم میاد😂😂مثلا ۳۱ ۳۲ اینطورا☹️😂خودمم نزدیک ۲۱ سا ...

مشکل اینجاس ک اون منو خوش کرده🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️