2777
2789
عنوان

مرد یا زن؟؟؟؟؟

150 بازدید | 8 پست

هردو تا یکی شون نباشه دنیا مزه نداره 

هردو جنس عیبایی دارن خوبی هامم دارن و

خدا خودش گفته ما برای هرکسی جفت هایی آفریدیم تا در کنارشان آرامشی گیرید ولی الان تو دوره ما نه تنها از جنس مخالف آرامشی نیس، حتی بدبختی هم داره از جنس مخالف می باره و حتی همجنسم آرامشو ازمون گرفته........ 

واقعا چرا......... ؟؟؟؟؟!!! 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

مطلقا نمیشه کسی رو پیدا کرد که عیبی نداشته باشه همون‌طور که خودتون گفتید پس سعی کنیم تو انتخابمون دقت کنیم که کم عیب باشه ... و البته طبیعتا خودمون هم باید تلاش کنیم که عیبامون رو برطرف کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خودمون باعث شدیم 

یعنی انسان ها 

با شرایط بدی که توی جامعه هست 

ولی خب همچنان خیلی ها عاشق میشن و کنار هم در آرامشن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
چرا بعضی ها هستن که آرامش می گیرن

آهان پس من یکم فرافکنی کردم به همه آدما، ببخشید واقعا 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

عیب ها زیاد شده خانم ها و مردا تغییر کردن 

حالا اگه خانم و همسرش بذ 

یا مرد خوب زنش بد 

باشه واقعا ظلم 

بنظرم حیف ادم های خوبه که گرفتار ادم بد بشن چه مرد چه زن 

منوشوهرم باهم خوبیم هیچ مشکلی تو این دنیا نداریم جز خریدن خونه فقط همین

ولی بعضیا دیدم اصلا باهم خوب نیستن 

دعا کنید دوقلو باردار بشم دوساله منتظرم
مطلقا نمیشه کسی رو پیدا کرد که عیبی نداشته باشه همون‌طور که خودتون گفتید پس سعی کنیم تو انتخابمون دق ...

به نظرم این نظر خیلی قشنگی بود 😍👌🏼

چون خودمون باعث شدیم  یعنی انسان ها  با شرایط بدی که توی جامعه هست  ولی خب همچنان ...

موافقم👌🏼

عیب ها زیاد شده خانم ها و مردا تغییر کردن  حالا اگه خانم و همسرش بذ  یا مرد خوب زنش بد&n ...

عزیزم ان شاء الله تا ابد باهم خوشبخت باشین 💙.