2777
2789
عنوان

این خیانت نیست

547 بازدید | 61 پست

بودن با یه مرد و وابستگی بهش با وجود داشتن شوهر و حتی عروس و نوه درسته از نظر اخلاقی؟

اینکه در روز ۳ ساعت از وقتش صرف یه مرد دیگه بشه

برای هم گل بخرن و رابطشونم رمانتیک باشه

همسرشون معتقده من اینو خیانت نمیدونم و فقط یه دوستی ساده اس؟بنظر شما همینه؟در صورتیکه اون خانم یه ساعتم برای همسرش وقت نذاره

خودشم میگه وقتی خیانته که همسرم حس بدی داشته باشه....

/:

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شد خب؟ واسه شماهم عجیبه؟

حرف شوهرش عجیبتره 

در کل عجیبه .../

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
خودشونو با این حرفا قانع میکنن یا مثه کبک سرشونو زیر برف میکنن بنظرم

زیر برف نیست همون اقا که براش مهم نیست چون خودش جای دیگه مشغوله نمیخواد بهش گیر بدن اون زن براش مهم نیست که کاری باهاش نداره 

تعریف خیانت اینه که کاری که با طرف مقابلت توافق کردید توی رابطتون نباشه و طرف مقابل انجامش بده. حالا رابطه ی خواهربرادری زن و شوهری دوستی هرچی. اینها که شما میگی توافق کردن سر این رابطه و مشکلی باهاش ندارن پس خیانت نیست.