2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید؟

97 بازدید | 20 پست

سلام صبح بخیر

من ی دوستی دارم که با ی اقایی توی رابطس الان نزدیک3ساله فک کنم 

دختره میدونه پسره بی اعتماده شکاکه بد دله نمیزاره بدون اجازش اب بخوره همه اینارو میدونه اما میخاد ازدواج کنه باهاش بنظرتون حماقت نیست؟

ایشالا کسایی ک ایجورن توی تاپیکم ب خودشون بیان

تااازه میگه اجازه ندارم باپسرای اقوام هم کلام بشم 

یا اگ خواست بره جایی بدون پسره باید فیلم بگیره لحظه به لحظه 😑😤

میگم ب خودت بیا ولش کن میگه دوسش دارم و واقعا دوسم داره و اشناهسیم اگ ولش کنم چش تو چش میشیم اذیت میشم چمیدونم هوف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید باهاش رابطه داشته و واسه همین دیگه می ترسه ولش کنه وگرنه اینهمه کنترل اعتماد به نفس آدم می کشه و این ازدواج یه حماقت محض

تو زندگی یه روزایی سنگم رو سرت میباره فقط دستاتو چتر کن به سرت نخوره از همین سنگا میتونی واسه بالاتر رفتن استفاده کنی خودت نباززز 💪
شاید باهاش رابطه داشته و واسه همین دیگه می ترسه ولش کنه وگرنه اینهمه کنترل اعتماد به نفس آدم می کشه ...

ن ازش پرسیدم مگ کاری کرده ک نمیتونی ولش کنی 

میگه ن حتی جون پسره قسم خورد گف ن اینکار نکرده فقط دوسش دارم

شاید باهاش رابطه داشته و واسه همین دیگه می ترسه ولش کنه وگرنه اینهمه کنترل اعتماد به نفس آدم می کشه ...

خیلی دلم براش میسوزه کاش تاپیکم و نظرات دیگران راجب تاپیکم بخونه کااااااااااااااشکیییییی😪😞

خیلی دلم براش میسوزه کاش تاپیکم و نظرات دیگران راجب تاپیکم بخونه کااااااااااااااشکیییییی😪😞

اووووو انقد سخته حد نداره شوهر دختر خالم مشکل روانی داره با اینکه معلمن هر دوتاشون شوهرش ‌کلا بد بین این طفلی حتی کارتای بانکیش دس شوهرست سیم کارتشو هی عوض میکنه نمیزاره تنها بره پیش خونوادش درسم که میدادن تو یه مدرسه بودن خیلییی سخته پیش مشاورم رفتن ولی درس بشو نیست مشاور گفت امکان داره حتی خودکشی کنه شوهرش اگه به حرفش نکنه چرا از الان می خواد خودشو اسیر همچین آدمی کنه

تو زندگی یه روزایی سنگم رو سرت میباره فقط دستاتو چتر کن به سرت نخوره از همین سنگا میتونی واسه بالاتر رفتن استفاده کنی خودت نباززز 💪
اووووو انقد سخته حد نداره شوهر دختر خالم مشکل روانی داره با اینکه معلمن هر دوتاشون شوهرش ‌کلا بد بین ...

حالا این روانی نیس یا درحد این ولی حیف دوستم😩

هرررررچی میخام بهش بگم انگار نمیبینهههه

همه چی میدونه ها میییدووونه بازم میخاد تا تهش بره

ن ازش پرسیدم مگ کاری کرده ک نمیتونی ولش کنی  میگه ن حتی جون پسره قسم خورد گف ن اینکار نکرده فق ...

پدر دختره شکاک نیست بعضی وقتا دخترا عاشق یکی میشن که شبیه پدرشون

شما تلاش خودتو کردی عزیزم بیشتر ازین هیچ کاری ازت برنمیاد، دیگه چیزی نگو بهش که ب حسادت متهم میشی

هرکسی مسئول تصمیمات خودشه

امیدوارم ک هیچ کس تو زندگیش ازین اشتباهات نکنه و همیشه چشمامون باز باشه، چون خیلیییییی تاوانش سنگینه

شما تلاش خودتو کردی عزیزم بیشتر ازین هیچ کاری ازت برنمیاد، دیگه چیزی نگو بهش که ب حسادت متهم میشی ه ...

ن عزیزم چ حسادتی من خودم شوهردارم زندگی روزگاردارم

من بهشم میگم فقط دلم ب حال خودت میسوزه

تازه ما مردامون ایجور نیس بازم تقی ب توقی میخوره اعصاب برامون نمیمونه فک کن یکی هرروز امرو نهی کنه و ی قانون بزاره

میدونم میگه شاید بهتربشه اون‌موقع که پیش همیم

اتفاقا اون موقع بدتر میشه وقتی برن زیر یه سقف مهمونی برن یا کسی بیاد خونه نمیتونه که با مردا حرف نزنه اگرم حرف بزنه این آدم شاکی میشه و دعوا😐😐