2777
2789
عنوان

این حرکت خزه؟

164 بازدید | 16 پست

هیچکس تولدمو تبریک نگفته 

منم لجم گرفته میخوام برم خودم یه کیک تولد بگیرم، لباس خوشگل بپوشم، آرایش قشنگ کنم از خودم عکس بگیرم بذارم رو پروفایلم الکی مثلا یکی واسم تولد گرفته و بقیه رو باهاش بسوزونم🤐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچکانه س

اهمیت نده تبریک‌بگن یا نه مهمه؟ ولی مطمین باش پیشرفت و موفقیتتو مثل چییییی چک میکنن

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

اره منم هیچ کدوم از دوستام تبریک نگفتن

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
بچکانه س اهمیت نده تبریک‌بگن یا نه مهمه؟ ولی مطمین باش پیشرفت و موفقیتتو مثل چییییی چک میکنن

هوم 

خب اگه اینکارو نکنم هم مردم عقلشون به چشمشونه

هرکی‌خواهر داره شرایطشو محیا میکنه واسش سوپرایز تولد میگیره منم دعوت میشم ولی خودم خواهر یا دلسوز ندارم اینکارو کنه

جدی میگی؟ شاید یکی ببینه و‌متوجه نشه  ولی خودم که توش هستم و تو تنهایی اینکارو میکنم حس میکنم ...

من هیچ سال سوهرم برام کیک یا جشن نگرفت مصمم امسال بچه را بندازم پیشش خودم تنهایی برم کافه و کلی از خودم عکس بگیرم از اینکه ارزش و اهمیتی ندارم خسته شدم

هوم  خب اگه اینکارو نکنم هم مردم عقلشون به چشمشونه هرکی‌خواهر داره شرایطشو محیا میکنه واسش سو ...

😂😂من اصلا واسم‌مهم‌نیس این چیزا ولی خدا نکنه یکی بهتر از من باشه تو شغل و ...

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
از کجا مطمعن باشم اینکارو میکنن؟

چرا نکنن؟ ی تولد‌بگیری دوساعتمیگذره میره ولی مدرکت و شغلت تا سن داری باهاته