2777
2789
عنوان

رژیم آب + کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 33 پست
 نه اشتباه کردم

ولی چه اراده ای داری افرین

چندکیلو کم کردی تو این یه هفته؟

بعدش شروع کن غذای رقیق بخور .مثلا سوپ رو میکس کن یا پوره کن مواد رو بعد بخور چون اذیت میشه معدت،اگه بعدش با غذای سنگین شروع کنی

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

همین که زنده ای معجزه خدا پیغمبره 

میگن عقل نباشه جون درعذابه

دختر هزاراسیب میزنی به خودت 

صبی اومدم نی نی سایت یکی میخاد برچسب عروسکی بزنه تودیوار پذیرایی یکی یه هفتس فقط اب خورده جلل الخالق

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ولی چه اراده ای داری افرین چندکیلو کم کردی تو این یه هفته؟ بعدش شروع کن غذای رقیق بخور .مثلا سوپ ر ...

با توجه به امضات الان چن تایی

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
چرا داشتم مجبور شدم

من شنیده بودم قبلا رژیم اب رو.برای پاکسازی بدن خوبه و معروفه.اما بدن من دیگه به این رژیم های سخت نمیکشه چون ۲۰وخورده ای وزن کم کردم تو این چندماه،دیگه نمیکشم.

من از تپلی و چاقی گذشتمم باز نمیتونم رژیم بگیرم 

من غذام خیلی کمه کلا یک وعده میخورم ،، ولی تحرک اصلاااا ندارم شوهرم صبح تا غروب سرکاره وقتی هم میاد خسته میخوابه شب زود ...

منم مثل الان که بیدارم همینجوری دراز میکشم تا شب 🤣نهایت دو ساعت پا میشم کارامو میکنم دوباره میام دراز میکشم 

به شدتتتت بی تحرکم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
من شنیده بودم قبلا رژیم اب رو.برای پاکسازی بدن خوبه و معروفه.اما بدن من دیگه به این رژیم های سخت نمی ...

کالری شماری میکنی؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
کالری شماری میکنی؟

ااان نه.ولی اوایل رژیمم کالری شماری میکردم .مثلا یروز ۵۰۰کالری میخوردم،یروز ۸۰۰ ،اگه بالای ۹۰۰کالری میخوردم انقدر غصه میخوردم به خودم فحش میدادم که بیا و ببین😆

توصیه نمیکنم به هیچکس حالم داغونه نه ولی خیلی لاغر شدم

قرص ویتامین و زیگ و اینا میخوردی شاید موهات اسیب نمیدید

ولی کلا من رژیم اب تا حالا ندیدم 

حداقل میوە میخوردی من بودم میمردم