2821
2789
عنوان

قطار بن ریل

7382 بازدید | 16 پست

بدترین قطار عمرم. به شدت صدا میده و تکون میخوره و به شدت گرمه .هرچقدر میگم درجه کولر بیشتر کنید میگن دست ما نیست . شاید بگین همه قطارها همینن اما اصلا من با بقیه قطار ها همچین مشکلی نداشتم تازه سرد هم میشد اما گرم هرگز. حتی تختشم خرابه جلو نمیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا قطار که خوبه ما همین دو روز پیش با اتوبوس از اهواز تا کرج اومدیم نفری ٣۴۰ تومان دوتامون حدود٧۰۰تومن بعد سررررررد بود من دستشویی گرفتم تا خود صبح ن ایستاد خداشاهده مثانه ام خواست بترکه اینقدر اذیت شدم ساعت ٧ بعد از ظهر یه توقف کرد دیگه واینستاد تا خود ٧صبح خیلی عذاب کشیدم با قطار قبلا اومدم خیلی بهتره حداقل دستشویی هست مانیتور داره این نوشته بود با مانیتور و پذیرایی بین صدتا بلیط انتخابش کردم همش دروغ گفت من حلال نمیکنم فقط یه اب داد و مانیتور هم نداشت

آدم هارو هر طور ببینی خودت همونطوری هستی محبت نیرومندترین و قوی ترین سلاح است😇
حالا قطار که خوبه ما همین دو روز پیش با اتوبوس از اهواز تا کرج اومدیم نفری ٣۴۰ تومان دوتامون حدود٧۰۰ ...

اره اتوبوس خیلی بده خیلی 

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

ریل و واگن    یا لینیر گاید قطعه‌ای پر استفاده در صنایع مختلف است که از دو بخش تشکیل شده : واگن و ریل. واگن یا بلوک روی ریل قرار می‌گیرد و قابلیت حرکت خطی روی ریل را دارد.

بین ریل و واگن ساچمه‌های بسیار ریزی قرار دارد که موجب تسهیل حرکت واگن می‌شوند. به دلیل وجود همین ساچمه‌هاست که شروع به حرکت واگن روی ریل به نیروی بسیار کمی نیاز دارد.

با توجه به ناچیز بودن اصکاک بین ریل و واگن، حرکت بلوک روی ریل با سرعت بسیار بالایی انجام می‌گیرد. اصکاک کم بین ریل و واگن در حرکت‌های رفت و برگشتی که باید به سرعت انجام شوند بسیار حائز اهمیت است.

ریل و واگن‌ها مناسب برای جابجایی اجسام کوچک و بزرگ در مسیر خطی هستند. در ماشین‌آلات صنعتی که متکی بر حرکت رفت و برگشتی هستند، شاهد کاربرد وسیع ریل و واگن‌ها هستیم.

در  بازار انواع مختلفی از لینیر گاید‌ها در اندازه‌های مختلف و برندهای متفاوت وجود دارند؛ مثل ریل و واگن هایوین که یکی از پراستفاده‌ترین لینیرگایدها محسوب می‌شود.

برند Hiwin یک شرکت بزرگ تایوانی است که تولیدکننده ماشین‌آلات اتوماسیون صنعتی است که البته هایوین را بیشتر با ریل و واگن‌ها و بالسکروهایش می‌شناسند. این شرکت در سال 1989 تاسیس شده است و برندی خوش‌نام در عرصه اتوماسیون صنعتی محسوب می‌شود

برعکس من بن ریل ایران سوار شدم و همه چیزش خوب بود پذیرایی ش فقط یه خورده بد بود فقط میوه و چایی و شیرینی بود ولی همه ویزش خوب بود مثل عکسی که تو اینترنت هست عالی بود من تازه رفتم و همین دیروز برگشتم و همه چیز عالییی

واقعا قطار بیخود تر از این قطار نداریم 

پیشنهاد میکنم اگر تحمل خیلی بالایی هم دارید سوار نشید 

من تو فکر اینم کی به اینا ۴تا ستاره داده من قطار زیاد سوار شدم ولی اصلا قطار نیست 

هم کولرش بیخوده هم خیلی تکون میخوره بهشون میگی هم اصلا براشون مهم نیست درب سرویس بهداشتی هاشون همه قفل بود به یارو گفتم نیم ساعت پشت درب ایستادم گفت شاید کسی که تو هست مشکلی براش پیش اومده باشه ایستادن هم تو بیابون وایمیسته نه مغازه ای داشته باشه نه هیچی غذاهاشون هم برا چند ماه قبل هست 

خودتون رو اذیت نکنید قطار بهتر از این زیاده

من سوار قطار بن ریل ایران شدم و بسیار عالی بود پذیرایی عالی و کیفیت غذا هیچ وقت هر جا هم بری باب میلت نیست اما خوب بود رفتار مهماندار عالی بود اصلا نمیشه گفت هنذفری بهت میدن که یه نکته ای که هست اینه که در قطار جایی که گوشیتون و شارژ میزنید کنارش یک سوراخی داره که سیم‌ هنذفری را باید به اون وصل کنید و داخل هنذفری صداش پخش میشه دلیلش اینه که شب اگر هم کوپه ای هات خوابن و تو میخوای ببینی فیلم اونا اذیت نشن یا ممکنه یه فردی نخواد فیلم ببینه و گوش کنه و کیفیت مانیتور عالی و وای فای گوشی و خود قطار نیز در یک مکان هایی قطع میشود اما دوباره وصل میشه این طبیعی هست و تکون خوردن قژار طبیعی چون در حال حرکته ماشین هم تکون میهوره چون در حال حرکته خواب هم در قطار هم در ماشین هم در هواپیما سخته .... امیدوارم که قطار ایران را بشه برای همه شهر ها استفادی کرد