2821
2789

دیروز دوستم که یه جا کار می کنه رو دیدم، میگفت شوهرم ار روز بچه رو میبره خونه مادرشوهرم اینا میذاره ولی من فقط ماهی یه بار میرم خونشون ! کاش میشد منم انقدر دیر برم چون اولا هم خودش هم خواهرشوهرم بدون هدف فکر نکرده یه حرف بی محتوایی بهت می زنن نمی دونی چی جواب بدی! 

کلا وقتایی که نمیرم خیلی اروم تر و بیخیال ترم؛ 

تازه انقدر قفلن پدرشوهرم اینا میگن حتما زنگ بزن حالمونو بپرس هرچند روز؛ رفتاراشون به دلم نمی شینه، یا اهل مسخره کردنن، یا نسنجیده حرف زدن! یا نصیحت کردن ( بدون عمل )

خودش نمیره بچشو میده دستشون یه ادم شوهر کوچولو براش درست میکنن که بعدا همیشه تو جیگرشه خوش به حالش نداره بد به حالش

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بابا زندگی رو انقدر سخت و تلخ نکنید ،قرار نیست آدم از هر کی هر حرفی شنید جدی بگیره و بعدا بهش فکر کنه و اعصاب خودش رو داغون کنه ،یه وقتایی خیلی خوبه آدم کر و کور باشه تا خودش آرامش داشته باشه

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودش نمیره بچشو میده دستشون یه ادم شوهر کوچولو براش درست میکنن که بعدا همیشه تو جیگرشه خوش به حالش ن ...

شاید کارش درست نباشه اما شاید پدرشوهرش اینا ادمای فهمیده این که می بینن دختره کارمنده و با اینکه معرفت نداره سرنمی زنه ولی بازم بچه شو نگه میدارن ! حالا مال ما بودن همش گله می کردن