2777
2789
عنوان

اسم این مرض چیه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

169 بازدید | 22 پست

اسم این مرض چیه که از یکی اونقد خوشت نمیاد ک بخواد بشه کراشت ولی بدک هم نیست

بعد غ مستقیم میفهمی احتمالا ازت خوشش میاد

بعد میری کراش خررر میزنی روش؟

شاید چون ی لحظم فکر نمیکردم خوشش بیاد ازم بهش فکر هم نکردم اون لحظه

داشتم فکر میکردم بهش الآن و یهو ب خودم گفتم اگ اصلا نمیگفتن بهت ک طرف خوشش میاد ازت روش کراش میزدی؟

و جوابم یه نه گنده بود 

این یه بحث روانشناسی

ضمیر نیمه خوداگاهت اون رو ب عنوان شریک فرضی انتخاب کرده

برا همین بعد این ک فهمیدی میتونی بدستش بیاری و اونم ب تو حس دارع احساست بیشتر شده

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیدگفتی دقیقا

آقای x رو در جایی مشاهده نمودم

ایشان ظاهر و اخلاق و تیپ اش خوب بود

منتهی من ب کراش زدن رو ایشون فکر هم نکردم

شخص سومی اومد بهم.گفت اقای x از من خوشش میاد

(راست یا دروغش مشخص نیست واس خودم هم)

من از ان لحظه ب بعد کراش بدی رو اقای x  زدم

🤦🏻‍♀️💔

جالبه واقعااا چی میتونم سرچ کنم بیشتر بخونم راجبش؟

نمیدونم من توی کتاب اینو خوندم

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
آقای x رو در جایی مشاهده نمودم ایشان ظاهر و اخلاق و تیپ اش خوب بود منتهی من ب کراش زدن رو ایشون فک ...

دنبال یه کراش y باش ولی فعلا گزینه x رو هم مدنظر داشته باش تا از حرف نفر سوم مطمئن شی و معادله دو مجهولی حل شه 😂

حالا جدا از شوخی تا از حرف نفر سوم مطمئن نشدی راجع به علاقت به کسی چیزی نگو

دنبال یه کراش y باش ولی فعلا گزینه x رو هم مدنظر داشته باش تا از حرف نفر سوم مطمئن شی و معادله دو مج ...

😂😂

ن گفتن که نمیگم

الان موندم فالوش کنم یا نه؟😐💔😂

بعد این قضیه اینجوریه ک اگ خوشش میومد چرا فالو نکرده؟!

😂😂 ن گفتن که نمیگم الان موندم فالوش کنم یا نه؟😐💔😂 بعد این قضیه اینجوریه ک اگ خوشش میومد چرا ...

اخه باید ببینی نفر سوم چه رابطه ای با اون اقا داره چقدر صمیمیمه که این رو بهش گفته و در نهایت چقدر صداقت داره و قابل اعتماده

بعضیا مغرورن نمیخوان فالو کنن که بقیه متوجه نشن