2777
2789
عنوان

خیلی حال دلم بده💔

522 بازدید | 38 پست

ناراحتم بخاطر کارایی که میتونستم انجام بدم برای خودم و پیشرفت زندگیم ولی انجام ندادم 

ناراحتم بخاطر اوضاع الانم 

ناراحتم بخاطر اینکه حس میکنم کسی منو نمیخاد و هیچکس واقعا دوسم نداره 

مگه مشکل من چیه اخه😞

چند سالته ؟

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نباش از الان شروع کن هیچوقت برای شروع دیر نیست وگرنه چند سال دیگه ام همین حرفارو تکرار میکنی

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
۲۳

شروع کن الانم میشه شروع کنی

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

واقعا؟😢

اره عزیزم من ایمان دارم به حرفم تو سنی نداری فقط کافیه فکر کنی چطوری و از چه راهی میتونی پیشرفت کنی و خودتو دوس داشته باشی خودت که خودتو بخوای بقیه برات سر و دست میشکنن اینا همش تجربه شده

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
شروع کن الانم میشه شروع کنی

مرسی ک انگیزه دادی 

من درسمو ول کردم چون علاقه ب رشتم نداشتم 

ولی حالا تصمیم دارم ادامه بدم ولی همچنان پشیمونم ک چرا زودتر اینکارو نکردم 

پیشنهاد شغلی خیلی خوب هم دارم 

ولی دوس ندارم برم سرکار دوس دارم برم دانشگاهمو تموم کنم 

نظرت چیه؟ 

اون شغلی ک میگم دندانسازیه 

اموزش میده و کار میکنم پیشش 

ولی دو دلم نمیدونم درس یا کار؟