2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 117 پست
اره حق با شماست. اصلا ارزششو نداره . مرسی از راهنماییت گلم 

گلم هر چه زودتر رابطه رو تموم کن. مردا همه یه جورن. مواظب باش از حرفات مدرک جمع نکنه بر علیه خودت بخواد استفاده کنه. اصلا بهش اعتماد نکن. اونم یه خیانتکاره به زنش

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
این دروغ محض نکن  آره آدم بدی هستی۰ چون زندگی خودت خراب شده دیگه زندگی دیگری برات مهم نیست&n ...

ولی من اصن قصدم این نبوده بخدا 

من همیشه از زنای اینجوری متنفر بودم و هستم و هیچوقتم نمی‌خوام خودم زندگی کسیو خراب کنم. به اون آقا هم گفتم متاهل نیستید گفت نه اما بعدش گفت هنوز جدا نشدیم و داریم جدا میشیم و این باعث شد من بخوام تمومش کنم که گفت زنم خیانت کرده و من به شک افتادم که شاید خانم اون آقا هم حقشه که تاوان بده! 

هرچند الان دوستان میگن احتمالا اون آقا در مورد خیانت خانمش دروغ گفته ولی من واقعا قصدم خراب کردن زندگی کسی نبود و حتما هم تمومش میکنم. اما اینکه گفتی اره آدم بدی هستی، یعنی واقعا با اینکه قصدم خراب کردن زندگی اون خانم نبوده و تصورم ازش ی زن خیانت کار بود ، بازم من آدم بدی هستم و نیاز به حلالیت از اون خانم دارم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم  ببین همین الان بلاکش کن بگو خدافظ دیگه نمیتونیم باهم صحبت کنیم بعد بلاک کن از همه جا و ...

اره این فکر خوبیه میتونی بترسونیش حتی. بگو شوهرم فهمیده 

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
این دروغ محض نکن  آره آدم بدی هستی۰ چون زندگی خودت خراب شده دیگه زندگی دیگری برات مهم نیست&n ...

راستی در مورد زندگیتون هم متاسفم امیدوارم بعد از این همیشه روزای خوب تو زندگیتون داشته باشید

مطمین باش دروع گفته  مثل شوهر من که در عین روابط عالی گفته بود با زنم مشکل دارم انتخاب اون مر ...

مرسی از نظرت گلم ولی من اصن به رابطه جنسی فکرم نمیکنم!!! من فقط از سر بیکسی در حد چت و پیام و یکی دو بار هم مکالمه درد و دل کردم اصن اهل اونجوری رابطه ها نیستم. الآنم کلا پشیمون شدم

ولی من اصن قصدم این نبوده بخدا  من همیشه از زنای اینجوری متنفر بودم و هستم و هیچوقتم نمی‌خوام ...

شما فکر کن من اون زن

چرا آوندی تو زندگیم 

چرا جمع خانواده منو پاچوندی

چرا باعث شدی بچم گریه های شبانه روزی منو ببینه 

چرا باعث شدی افسرده بشم

چرا 

شاید کسی،مثل تو نبود 

منو شوهرم. خوب،می‌شدیم

با هم کنار میومدیم 

حلالت نمیکنم .‌‌......تو هوس لحظه ای. و محبت دروغین .به زندگی من بچم ترجیح دادی 

خدا ازت نگذره 

اینا حرف هایی که من دو سال روز شب ...دارم تو دلم به اون زن میگم 

خواهر شوهر من 

با وجود مشکلاتی که با شوهرش داشت خوش بخت بود یه چیزایی داشت. یه چیزایی نداشت 

ولی با یه مرد ۵۵ ساله ریخت رو هم که اون مرد برادر 

دوست بیست سالش بود ...

یک سال روز هایی که شوهرش سرکار بود  اونو می‌آورد خونه 

روزی که ۴ صبح شوهرش گوشی میگیره و میفهمه چی به چی 

.....الان میگم ادامش ببین چه ها که نشد 

شما فکر کن من اون زن چرا آوندی تو زندگیم  چرا جمع خانواده منو پاچوندی چرا باعث شدی بچم گریه ...

و من به زنی که وارد زندگیم شد!!! حق با شماست... اما زنی که وارد زندگی من شد میدونست همسر من متاهله اما من نمی‌دونستم بخدا نمی‌دونستم اما اون نامرد گذاشت وابسته بشم بعدش گفت متاهله و وقتی هم گفتم پس من نیستم گفت که زنم خیانت کرده و ... من واقعا اگه یک درصد میدونستم متاهله اصلا نگاشم نمی‌کردم چون خودم زخم خوردم و حاضر نیستم حتی دشمنم درد خیانت و تجربه کنه. من ناخواسته وارد این بازی شدم ولی تمومش میکنم و امیدوارم آهی پشت سرم نمونه