2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چشمش هرزه اس الکی راجبش خیال پردازی نکن و رفتار و حرکاتش رو تحلیل نکن یه هو به خودت میای میبینی عاشق ...

تو مراسما برمیگرده عمیق نگاه میکنه همه برمیگردن بهم نگاه میکنن فک میکنن با همیم بديش اینه

یه همسایه داشتیم پسرش اینجوری بود رفت زن گرفت بچه دار هم شد همیشه با حسرت بهم نگاه میکنه منم نفهمیدم ...

دقیقا اینم با حسرت حتی پشتش بهم باشه چلو جمع برمیگرده نگاه میکنه خب میومدی خاستگاریه من نه یه دختر ۱۲ ساله 

اون یه حوله که هنوزم حتی زن داره چشاش روته ببین چی شده ک حسرتت ب دلش مونده اما کثافت دیگه وقتی ز ...

اصلا حرفم نزدیم فقط نگاهه جوری که همه میگن چندساله اون خیلی نگات میکنه 

دقیقا اینم با حسرت حتی پشتش بهم باشه چلو جمع برمیگرده نگاه میکنه خب میومدی خاستگاریه من نه یه دختر ۱ ...

اونو ننش گرفته منم مامانش راضی نبود همش چپ چپ نگام میکرد ازدواجشون سنتیه به درک منم ازدواج کردم بچمم الان بغلمه بهش فکر نکن لیاقتش همینه بچه بازی کنه

اونو ننش گرفته منم مامانش راضی نبود همش چپ چپ نگام میکرد ازدواجشون سنتیه به درک منم ازدواج کردم بچمم ...

نمیدونم شاید چون دختره اهل روستاست فک کنم معرفی بوده  خاهر پسره میگفت عروسیمون خیلی زشته ولی دختر عموم چند باری نیم رخ دیده میگه خوب بود 

منم سادگی کردم رفتم به یه دختری که قابل اعتماد نیست گفتم راجب این پسره اینم گفت زنشو خیلی دوس داره

نمیدونم شاید چون دختره اهل روستاست فک کنم معرفی بوده  خاهر پسره میگفت عروسیمون خیلی زشته ولی دخ ...

عه پس دیگه اصلا نگاش نکن اینجوری میگن تو میخوای مخشو بزنی و از پسره خوشت اومده شاید خودتم خیلی نگاهش میکنی ولش کن

عه پس دیگه اصلا نگاش نکن اینجوری میگن تو میخوای مخشو بزنی و از پسره خوشت اومده شاید خودتم خیلی نگاهش ...

پسره رو بیشتر از ده هشت ساله میشناسمش خیلی نگاهم میکرد سر اینا منم نگاش کردم ولی طوری که متوجه نشه شاید شده بازم نگاه میکنه ولی وقتی زن داره و جلو نمیاد نگاهش نمیدونم چیه 

2790
2823
2791
2779
2792