2777
2789
عنوان

من حساسم؟

54 بازدید | 4 پست

امشب رفته بودیم بابچه های ترم بالابازی کنیم باورق بازی یجوری بود مثلاشاه میدی دست به سینه بشی من همش سرباز وشاهو قاطی میکردم یهو یکی ازدخترا دراومدگفت چه اسکله باخنده یکی ازدوستای خودمم باخنده گفت این حجم ازسوتی دادن طبیعی نیست😐بنظرتون من حساسم یااوناحرف بدی زدن

اونا حرف بدی زدن واسه خندوندن دیگران از تحقیرادما استفاده میکنن متنفرم ازاینجور افراد

دقیقا خب من دفعه اولم بود بازی میکردم شاه وسربازو نتونستم تشخیص بدم اسمش روشه بازی کردن نباید اون حرفو میزد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقیقا خب من دفعه اولم بود بازی میکردم شاه وسربازو نتونستم تشخیص بدم اسمش روشه بازی کردن نباید اون حر ...

هیچی بهشون‌نگفتی؟بنظرم بادوست خودتم حرف نزن بایدپشتت درمیومد نه که تاییدکنه کارزشت اونو

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
هیچی بهشون‌نگفتی؟بنظرم بادوست خودتم حرف نزن بایدپشتت درمیومد نه که تاییدکنه کارزشت اونو

من الکی اداشونو دراوردم ولی خندیدم چون اگه چیزی میگفتم یاناراحت میشدم میگفتن بی جنبس،ولی صب میریم بیرون حتماتلافیشو سرش درمیارم،دوست خودمم فقط درظاهر دوستمه من روش حسابی باز نمیکنم

2790
2778
2791
2779
2792