2777
2789
عنوان

یاد ی خاطره افتادم الان😂😂😂

376 بازدید | 38 پست

عروسی فامیلمون یکی از شهرستانهای خوزستان بود بعد رفتیم نشستیم دو ساعت عروس داماد اصلا نمیومدن بعد هر چی دقت میکردیم غریبه نبود ینی همه خودمون بودیم یهو دیدم سر و صدا میاد فک کردم عروس داماد اومدن رفتم دیدم داماد خالیه😂باورتون میشه تا روز بعد عروسو ندیدیم ما😂آخه چطور میشه داماد و فامیلاش ی تالار عروس و فامیلاش ی تالار دیگ خلاصه تا آخر مراسم پوکر فیس همه ب هم مینگریستن 😂ترو خدا از این سم بازیا نکنین ما ظرفیت نداریم

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

من خوزستانم اولین باری همچین چیزی میشنوم😒

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر ببخشید با اجازتون

توروخدا دعاکنید بگید خدایا حاجت رواش کن

مشکل خیلی بزرگی دارم 

توروخداااا دعا کنید ختم بخیر بشه 

توروخدا دعام کنید آبروم حفظ بشه 

تورخدا دعا کنید زندگیم حفظ بشه 

توروخدا التماس تون میکنم امیدم اول خدا بعد دعاهای شما 

توروخدا دعام کنید 

التماس میکنم ازته دلتون از خدا برام بخواهید 

خدا حال منو نصیب هیچ کس نکنه

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
من خوزستانم اولین باری همچین چیزی میشنوم😒

والا ما ام زیاد رفتیم عروسیاشون😂ولی این سمو ندیده بودیم

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

مگه میشه؟😐😐😐

من یادمه رفته بودم عروسی دخترخاله مامانم

داماد انقد رقصید و ادا درآورد ما پاشدیم اومدیم

وسط تالار میشست زمین با دست تیرکمون درست میکرد قلبای فرضی به عروس می‌فرستاد 😐 رقص پا می‌رفت 😖 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊