2777
2789
عنوان

امان ازجاری

712 بازدید | 16 پست

بچه هاجاریم باخونواده شوهرم کلاقطع ارتباطه بامن هم همینطوراصلانمیشناسمش زیادفقط موقع عقدکردم‌بعدیک هفته حلقشورفت فروخت عین حلقه من‌طلاسفیددادبراش‌بزارن

من میرم سرکارتونستم برای خودم آیفون بخرم

اون دوماه بابرادرشوهرم قهربوداومده‌بودخونه ی مامانش برادرشوهرم نااخرمثل گوشی من خریدتااشتی کنن 

شوهرم یکبارفقط به شوخی بهش گفت انقدرتقلیذنکن توپیدبه ماکه مگه شماکی هستین برین تواینه خودتونوببینین تقلیداخه

بعدازاونروزندیدمش ولی توتلگرام هرهفته منوبلاک میکنه بازیه هفته بعدکه عکس جدیدمیزاره انبلاک میکنه نمیدونم دلیل رفتاراش چی هست

خداوندزمین رومدورآفریدتاهرگاه احساس کردی به پایان رسیدی ،بدانی درست درنقطه ی آغازهستی🤍🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پوران جان دراین ک جاریت سرتاپا عقده وحقارته ک شکی نیس

ولی مث اینکه پربازدیدی زیر زبونت مزه کرده هاااااا

برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝نفله کیه من یا تو

چقدر خاله زنک ورواعصابه اه جاری منم همینجوریه از بس چشمشم شور زندگیه منو با خاک یکسان کرد 

من اول ازدواجمون براش بی مناسبت دوبارکادوگرفتم ولی مثل برج زهرمارهمش توقیافس دیگه خودشم قطع رابطه کردورفت

خداوندزمین رومدورآفریدتاهرگاه احساس کردی به پایان رسیدی ،بدانی درست درنقطه ی آغازهستی🤍🌱

کلا شماره شو پاک کن یا بلاکش کن

یکیشون رو انجام بده حتما چون مهمه که برات بلاک و آنبلاک کردنش مهم نباشه و چک نکنی

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

پوران جان دراین ک جاریت سرتاپا عقده وحقارته ک شکی نیس ولی مث اینکه پربازدیدی زیر زبونت مزه کرده ...

عزیزم امشب بیکارم شوهرم شیفته میچرخم توستیت تاپیک میزنم🫣

عزیزم امشب بیکارم شوهرم شیفته میچرخم توستیت تاپیک میزنم🫣

عزیزدلم

همیشه پاینده باشی💞💓

برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝نفله کیه من یا تو

کلا شماره شو پاک کن یا بلاکش کن یکیشون رو انجام بده حتما چون مهمه که برات بلاک و آنبلاک کردنش مهم ن ...

شوهرمم همینومیگه اگه شمارشوپاک کنم میفهمع؟