2821
2789
عنوان

ی سوال دارم:/

60 بازدید | 10 پست

وقتی برای دختری که بالای ۲۰ ساله خاستگار میاد خونواده پسره میپرسن دخترتون چیکار میکنه در حال حاظر؟.‌منی که ۲۳ سالمه هیچ کار خاصیم نکردم تو زندگیم چند سالم پشت کنکور موندم الکی ک روح و روانم افسرده شد الان فقط همه کارای خونه رو انجام میدم چون مامانم نمیتونه انجام بده من باید چی بگم خب؟احساس پوچی و بی مصرفی میکنم...

مرتیکه مادر قهبه خاهر جن ده ننه قسطی پدر نامعلوم مادر شبهه دار درخواست نده اخه من چیکار با توی علاف بیکار دارم درخواست دادی ینی هم مادرت جین دست هم خاهرت

دانشکاه نرفتی؟ هیچی راستشو بگو

انصراف دادم..

مرتیکه مادر قهبه خاهر جن ده ننه قسطی پدر نامعلوم مادر شبهه دار درخواست نده اخه من چیکار با توی علاف بیکار دارم درخواست دادی ینی هم مادرت جین دست هم خاهرت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه کاری مهم تر از این که کار خونه بلدی از خداشون باشه 

من 18 سالم نشده بود رفتم سر کار بعد بچه خونه دار شدم چه فایده 

لااقل خونه داری مهارت داشته باشی که بهتره 

من انقدر ضعف داشتم که نگو الانم حال ندارم کار خونه کنم 😂😂

واقعیتو 

ولی جمله ای که میگی تاثیر داره

مثلا نگو هیچی تو خونه ول میچرخم 

بگو تو کارای خونه کمک میکنم و به خانه داری علاقه دارم 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
چه کاری مهم تر از این که کار خونه بلدی از خداشون باشه  من 18 سالم نشده بود رفتم سر کار بعد بچه ...

فعلا با اینا خودمو راضی کنم تا بعد اره؟😂

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792