هعی امتحان تاریخ دارم از صبح یکسره داشتم میخوندم ولی الان باز ۳تا درس موندن فردا ساعت ۸امتحانه روحیه بدین بهم میتونم تمومشون کنم میخونم فقط یه دو س ساعتی بخوابم استراحت کنم بعد بلند شم بخونم
۳ درس که هیچی نیست مطمئن باش میتونی من همیشه کل کتاب رو صبح پا میشدم میخوندم فقط امتحان رو هم میدادم ۳ درس که چیزی نیست فوقش ۳ تا سوال میاد 😂👍🏻
به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
ساعت ۸ امتحانه تا ساعت ۸ صبح فردا از الان تا اونموقع ۶ ساعت وقت داری ۳ ساعت بخوابی میشه ۳ ساعت وقت این درس ها رو قبلا هم خوندی پس درواقع فق باید روخوانی کنی پس ده دقیقه هم اضافه میاری و میری امتحان میدی
اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨🦯🕳🌱 B.b.b.bom