2777
2789
عنوان

فردا امتحانه!!

168 بازدید | 11 پست

هعی امتحان تاریخ دارم از صبح یکسره داشتم می‌خوندم ولی الان باز ۳تا درس موندن فردا ساعت ۸امتحانه روحیه بدین بهم میتونم تمومشون کنم میخونم فقط یه دو س ساعتی بخوابم استراحت کنم بعد بلند شم بخونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ درس که هیچی نیست مطمئن باش میتونی من همیشه کل کتاب رو صبح پا میشدم میخوندم فقط امتحان رو هم میدادم ۳ درس که چیزی نیست فوقش ۳ تا سوال میاد 😂👍🏻

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

ساعت ۸ امتحانه تا ساعت ۸ صبح فردا از الان تا اونموقع ۶ ساعت وقت داری ۳ ساعت بخوابی میشه ۳ ساعت وقت این درس ها رو قبلا هم خوندی پس درواقع فق باید روخوانی کنی پس ده دقیقه هم اضافه میاری و میری امتحان میدی

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom  
ساعت ۸ امتحانه تا ساعت ۸ صبح فردا از الان تا اونموقع ۶ ساعت وقت داری ۳ ساعت بخوابی میشه ۳ ساعت وقت ا ...

نه اتفاقا این ۳درس آخری رو مدرسمو عوض کردم دیگه خوب‌نخوندمشون یعنی یکم بلدم ولی از درس آخری هیچی اون آخری هم که ۱۵صفحس 

خدا کنه بتونم  هعیی

نه اتفاقا این ۳درس آخری رو مدرسمو عوض کردم دیگه خوب‌نخوندمشون یعنی یکم بلدم ولی از درس آخری هیچی اون ...

میتونیییی

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom