2777
2789
عنوان

دختری که دو بار طلاق گرفته تو عقد

381 بازدید | 15 پست

نظرتون نسبت بهش چیه؟

هر دو بار سر دو ماه طلاق گرفته. کیس‌هاش هم خوب بودن.

تو رو خدا نگید قضاوت نمیکنیم و اینا چون دیده شده که میکنید

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظری ندارم واقعا ،دیگه زندگی شخصی مردم که به من ربطی نداره، مهمم نیست واسم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

خب قطعا خودشم مقصره چون تکرار اشتباه برای باردوم دیگه سهوی و نمیدونستم و...نداره

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

حتمایچیزی هست خدامیدونه ولی هرکسی باشه شاید نره سراغش تادلیل قانع کننده نباشه

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

اگه همچین دختری دوستم باشه اصلا واسم مهم نیست این مسائل،  اگه قراره ادمایی دورم باشن ترجیح میدم ادمای خوش قلب و مهربون باشن ،با هر گذشته ای

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اینطور که پیداست باید بررسی کنم ببینم دختره چجوری با کیس هاش حرف میزنه که خوبن ولی میپرن 

یا اینکه رفتار دختر خوبه و اونا به ظاهر خوبن؟؟؟؟؟

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

فامیل نزدیک من دو بار ازدواج کرده بود

تازه بچه هم داشت

چند روز پیش بار سومی ازدواج کرد با موقعیت عالی

تازه خانواده فامیلمون بسیار سنتی و حرف در بیار بودن

اما کاری بود که شده بود

کی از روز خوشش فرار میکنه

بقیه رو بیخیال 

خدایا خودت حافظ همسرم و خودم ودختر کوچولوم باش🤲💫

طرف اقوام ما بود از نظر مردم یک خراب بود و نهایت با  مرد مطلقه یا زنش مرده باشه یا زن دوم بشه ازدواج میکرد یک مورد داشتیم طلاق گرفت خودش غالب کرد ب پسر جوان  مادر پسر از همه چی محرومش کرد الان خودش کار می‌کنه میده پسره بخوره 

واقعا بعد طلاق نباید منتظر شاهزاده سوار بر اسب سفید باشیم انکار نگه انگار طلاق گرفتیم اونم ۲بار

سازش کجا گذاشتن ؟؟همه ما که داریم زندگی میکنیم پس در کل بلبیام

برای دوست صمیمی من پیش اومد عقد نبود هر کدوم رو یکسال نامزد بودن ....بهم خورد سومی که شد باهاش حرف زدم گفتم بیشتر مواظب باش با کمک مشاور سومی رو انتخاب کرد الان چند ماهه ازدواج کرده شکر خدا خوبه زندگیش اما دو تا کیس قبلیش شرکت نفتی بودن ..همسر الانش ارتشی