2777
2789
پسر من با کمک و تمرین زیاد تونست ۹ ماهگی مستقل بشینه و ده ماه رو تموم کرد تونست چهار دست و پا بشه&nb ...

ببخشید پسر من بدون کمک  میشینه ولی خم میشه پاهاشو میگیره  مادرم میگه نذار بشینه کمرش درد میکنه.بنظرتون بذارم بشینه تا یاد بگیره یانه

ببخشید پسر من بدون کمک  میشینه ولی خم میشه پاهاشو میگیره  مادرم میگه نذار بشینه کمرش درد م ...

نه بذار بشینه پسرت هشت ماهشه

من از شش ماهگی با بالش میذاشتم بشینه

نمیدونم آخرش چی میشه، ولی میدونم خدا بنده ش رو خلق نکرده که فراموشش کنه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر کمبود ویتامین دی و کلسیم اینجوریه  دکتر برای پسر من استئو جویس تجویز کرد روزی ۳ سی‌سی& ...

منم تازه چند روزه کلسیم خریدم براش ،پسرت چند وقتشه ؟

وقتی دادی دیگه این کارها انجام داد ؟

خوبه که خوشبحالت ، واسه من هنوز انجام نمیده

نگران نباش عزیزم.هر بچه ای یه جوره.تو کارت واکسنشو نگاه کن.یه قسمت تکامل نوشته با اون بسنج ببین اگه اون کارایی که باید انجام بده ،نمیده ببرش بهداشت.قسمت تکامل هست اونجا ازش تست میگیرن اگه مشکل داشته باشه میگن.ولی بنظرم حساس شدی

منم تازه چند روزه کلسیم خریدم براش ،پسرت چند وقتشه ؟ وقتی دادی دیگه این کارها انجام داد ؟

آره عزیزم حدودا ۲۰ روز بعدش نشست حدودا ۴۰ روز بعد ۴ دست و پا رفت الان که ۱۰ ماهه ست داره تقلا میکنه راه بره 

پسر من پایان 9 کامل نشست پایان ده ماهگی تازه سینه خیز رفت بعد چند روز چهار دست و پا شد اواخر یازده شروع کرد به راه رفتن 

تصور کن همه این کارا رو توی یه ماه انجام داد غافلگیر شدم  

خواستم بگم نگران نباش

نمیدونم آخرش چی میشه، ولی میدونم خدا بنده ش رو خلق نکرده که فراموشش کنه...