notlaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 11578 عنوان خیلی خیلی خیلی ناراحتم الان🥺🤦🏻♀️ 181 بازدید | 27 پست هعییی گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵ 1402/02/23 | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
notlaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 11578 چیشدههههه🥺🥺🥺🥺🥺 مسخره نکن فقط😑😂۴ درس امتحان مستمر تاریخ ۲ درس و نیم خوندموضع نمرات کلاسیمم داغوننو بدتر اینکهههه هیچی از اونام یادم نیس خیلی حجمش زیادهههه گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
notlaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 11578 منم همینطور notlaaa جون، منم همینطور شما چرا شادی خانم گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
mmmmmmmeeeee عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 مسخره نکن فقط😑😂 ۴ درس امتحان مستمر تاریخ ۲ درس و نیم خوندم وضع نمرات کلاسیمم داغونن و بدتر ا ... چندمی؟ ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
notlaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 11578 چندمی؟ ۱۱ گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
mmmmmmmeeeee عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 ۱۱ خب کلا چقدر تا ترم وقت داری ؟چند درسه؟ ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
notlaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 11578 خب کلا چقدر تا ترم وقت داری ؟ چند درسه؟ مستمر فرداسترم هنوز مشخص نیس ولی ۹ درسه😓😓 گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
mmmmmmmeeeee عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 مستمر فرداس ترم هنوز مشخص نیس ولی ۹ درسه😓😓 کلا ۹ درسه این؟بقیه رو خوندی؟کدوم شهری؟چون میگن تو اصفهان همون نمره مستمر رو دقیقا میذارن تو کارنامهولی بعضی شهرا ن اگ ترم رو خوب بگیری معلم خوب میده ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
notlaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 11578 کلا ۹ درسه این؟ بقیه رو خوندی؟ کدوم شهری؟ چون میگن تو اصفهان همون نمره مستمر رو دقیقا میذارن تو ک ... نه این مستمره ۴ درسه من ۲.۵ خوندم ک فرداسخرداد ۹ درستبریزم گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
mmmmmmmeeeee عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 نه این مستمره ۴ درسه من ۲.۵ خوندم ک فرداس خرداد ۹ درس تبریزم آها خب چرا الان نمیخونی؟ بعد اینک ترم مهم تره کسی ترم رو ۲۰ شه مستمر رو ک ۱۰ نمیدن بهش ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
notlaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 11578 آها خب چرا الان نمیخونی؟ بعد اینک ترم مهم تره کسی ترم رو ۲۰ شه مستمر رو ک ۱۰ نم ... از صب دارم مسخونم خسته شدم دیگ مسخوام ۳ بلند شم برای مرور🤕به ترمم امید زیادی ندارم.. گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
mmmmmmmeeeee عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 از صب دارم مسخونم خسته شدم دیگ مسخوام ۳ بلند شم برای مرور🤕 به ترمم امید زیادی ندارم.. چرا امید نداری من از ۴ شنبه شروع کردم دوباره بخونم همه رو کلا حوصله درس خوندن نداری؟ ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
notlaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 11578 چرا امید نداری من از ۴ شنبه شروع کردم دوباره بخونم همه رو کلا حوصله درس خوندن نداری؟ چرا همه درسام خوبه ۱۹ ۲۰قبل عید ی مدت حالم خوب نبود تاریخو شل گرفتم الان نمتونم جمع کنم دیگ😑🤦🏻♀️ گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵