2821
2789
عنوان

خانما بیاید ❌❌

89 بازدید | 9 پست

سلام لطفاً این موارد رو رعایت کنید واقعا کار زشتیه.

وقتی میرید دستشویی عمومی پد بهداشتی رو همینجوری باز ندازید تو سطل زباله خیلی کار زشتیه یه چیزی بپیچونید دورش 😑 خجالت داره واقعا

مابیبی بچه رو خواهشاً تو طبیعت رها نکنید به حال خودش برش دارید یا تو جدول نندازید این چه کاریه چرا زباله های پر مایبیبی بچه و ماهی پاک کرده رو میذارید پشت در خونه مگه شهرداری سطلای مخصوص نذاشته 😐

❌ اما این اگه زباله هاتونو میدید دست شوهراتون و میزارن رو صندوق عقب بدونید که خیلی بی فرهنگید زباله با همه چیز میفته وسط خیابون پخش میشه همونجا .قشنگ بذارید داخل ماشین بعد بندازید دور این کارا چیه 🤦🤦

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

👍👍👍

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقاااآاا 

بیرون ک میریم بایر کلی صبر کنیم برسیم یه دست شویی درست و حسابی 

همه شون حال به هم زن مخصوصا تو پارک ها و بین راهیا🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

والا اخری دیگه تقصیر خانما نیست! خودشونن که میزارن دیگه هرچیو ننداز تقصیر زنا الان میگی اسفالت در خونتونم به خاطر خانما کنده شده! والا نظافت شخصی و عمومی خوبه رعایت کنن همه 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

واقعا که حرفای دل منو زدی، یعنی چی واقعا؟؟؟ خجالت نمی کشن؟؟؟ تو خونشونم اینجورین؟؟،؟ 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
واقعا که حرفای دل منو زدی، یعنی چی واقعا؟؟؟ خجالت نمی کشن؟؟؟ تو خونشونم اینجورین؟؟،؟ 

نه بابا تازه ادعای تمیزشونم میشه

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

نه بابا تازه ادعای تمیزشونم میشه

چندش اورن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤