2777
2789
عنوان

عمل بینی

674 بازدید | 54 پست

سلام . خانم ها بینیم و ۱۰ روز عمل کردم . امروز رفتم حموم چسب و در آوردم خیلی کج بود .دکتر یه ماساژ بهم گفت انجام بدم . تالا کسی تجربه مشابه داشته ؟ با ماساژ صاف میشه ؟ یعنی خیلی خیلی ناراحتم .افسرده شدم اصلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش عمل کرده بودم نوکش کج بود . رفتم ترمیم پیش دکتر میلانی ۷۵ ملیون هم گرفت . الان هم تو پیج اینستا ...

اوح چقدر گرون ،پس نگران نباش عزیزم بخاطر ورم کج شده خودش کم کم درست میشه ،فکرتو درگیر نکن

اوح چقدر گرون ،پس نگران نباش عزیزم بخاطر ورم کج شده خودش کم کم درست میشه ،فکرتو درگیر نکن

دفعه قبلی هم دکترش گفت ورم ورم یه سال گذشت صاف نشد . الان هم میترسم الکی میگن ورم دوباره صاف نشه

قبلش عمل کرده بودم نوکش کج بود . رفتم ترمیم پیش دکتر میلانی ۷۵ ملیون هم گرفت . الان هم تو پیج اینستا ...

مگه میشه دوبار کج بشه!!نگران نباش ورمه

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
دفعه قبلی هم دکترش گفت ورم ورم یه سال گذشت صاف نشد . الان هم میترسم الکی میگن ورم دوباره صاف نشه

دفعه اول چندسال پیش عمل کردی؟الان کجیش به شدت دفعه اوله؟

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

آخی عزیزم 

انشالله این بار باب دلت بشه 

نگزان نباش ،به عکسی که بعد از جراحی ازت گرفتن فکر کن 

سعی کن منفی فکر نکنی