2777
2789
عنوان

میخوام کات کنم

136 بازدید | 16 پست

تمام فکرامو کردم میخوام بگم فردا بهش، چطور بگم که اذیت نشه کجا بگم آخه خیلی احساساتیه، البته خودمم خوب نیستم ولی میدونم که درست میشم و تصمیم درست الان مهمتره تا ناراحت شدنم ولی برای اون نگرانم چون قبلا خیانت دیده و روحش داغون شده، اما من بخاطر تفاوتهامون میخوام کات کنم پای کسی درمیون نیست 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من سه روزه اینکارو کردم

دوتامون خیلی ادیت داریم میشیم ازش با ی واسطه خبر دارم 

بنظرم ب ی زولنشناس زنگ بزن روحیات پارتنرتو بگو ، بیست رولنشناس چی میگه 

با ۱۴۸۰ تماس بگیر

من سه روزه اینکارو کردم دوتامون خیلی ادیت داریم میشیم ازش با ی واسطه خبر دارم  بنظرم ب ی زولن ...

میخواستم برم پیش روانشناس منتها گفت ساعتی ۸۰۰ تومن الان ندارم واقعا 

من سه روزه اینکارو کردم دوتامون خیلی ادیت داریم میشیم ازش با ی واسطه خبر دارم  بنظرم ب ی زولن ...

یعنی دوست معمولی نمیتونم بمونیم اینقد دور بشیم خوبه که با واسطه و اینا؟ 

میخواستم برم پیش روانشناس منتها گفت ساعتی ۸۰۰ تومن الان ندارم واقعا 

خواهر من ۱۴۸۰ روانشناس رایگانه ازت هیچ اسم و مشخصاتی هم نمیگیره سامانه روانشناس مثل اورژانس و ۱۱۸ و ازین خدمات بهبود زندگی عه 

من خس زنگ میزدم بین شون ی روانشناسی بود ولقعا خسلی خوب بود کارش دیگ ازش کدشو پرسیدم هریار زنگ میزنم میگم ب کد فلان وصل کنید  دیگ مشکلمو میدونه هرررهفته باخاش در تماسم

یعنی دوست معمولی نمیتونم بمونیم اینقد دور بشیم خوبه که با واسطه و اینا؟ 

داااغون میشی دوست معمولی بمونی

یعدشم اینجوزی شاید دور بمونید قدر همو بدونید برگزدید ولی دوست معمولی باشید ب دوری عاپت میکنید خسلی بد میشه

کلا بنظرم قبل هرکاری با رولنشناس صجبت کن شاید بدون کلت درست شه

شاید بکه چند جلسه برید پیش مشاور حرف بزنید تا درست شیذ 

برا عشقت تباش کن

منتها تلاش برمعنی صبر کردن  و سوختن و ساختن ابکی نیست

ینی بشینید حرف بزنید

ما خراب کردیم شما نکنید حیفه بخدا عشقتون 

خیلی مراکز دولتی هستن ک هزینه رولن شماسشون بین ۰ تا۱۰۰ تومنه 

تو ماهی سه بار هم بری میشه ۳۰۰

میتونید دوتایی تقسیم کنید باهم بدین 

ففط به ۱۴۸۰ زنگ زدی بگو ک من پول ندااارم شماره مرکز ارزان یا رایگان شهرو بهم بدین 

اولش نمیدن احتکالا دوسهبار یگی میدن 

وقتی کات کردی دیگه برنگرد چون انتظار آدمارو عوض میکنه ... خوب فکراتو بکن و وقتی این کارو کردی دیگه ...

خیلی  سخته واقعا دارم غصه میخورم حالم بده، اما اینده ای هم نمیبینم تو رابطه ام

داااغون میشی دوست معمولی بمونی یعدشم اینجوزی شاید دور بمونید قدر همو بدونید برگزدید ولی دوست معمولی ...

اخه امتحان کردم وقتی دورم ازش شاید دلتنگش بشم اما ارامشم بیشتره، خیلی میگه که عاشقمه یه ریز قربون صدقه های بیش از حد اما رفتاراش بچه گانست وخیلی احساسی،من حالا برعکس منطقیم همش ب تهش فکر میکنم و ایرادا بزرگ میان بنظرم، البته اولین رابطه ای که کلا داشتم اونم تو سن ۳۰ سالگی!

داااغون میشی دوست معمولی بمونی یعدشم اینجوزی شاید دور بمونید قدر همو بدونید برگزدید ولی دوست معمولی ...

ببخشید حالا ولت نمیکنم باید با همون روانشناس برم صحبت کنم منتها حسم خیلی بده چون تقریبا مطمئنم ک اینکارو میکنم و ب خودم قول دادم دوباره تحت تاثیر محبتش قرار نگیرم و تصمیم عاقلانه بگیرم اینه ک ناراحتم بهم ریختم