2777
2789

منم لایک کنید لطفا 

تابستون می خوام عمل کنم 

من عاشق کشورم و رهبر شهیدم هستم . خدایا محافظ رهبر عزیزتر از جانم امام مجتبی باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت و مدافعان و محافظان وطن واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما قزوینی عزیزم ؟ پیش کدوم دکتر قراره بری ؟

بله 

نمی دونم 

اما بهم آرمین اکبری رو معرفی کردن

من عاشق کشورم و رهبر شهیدم هستم . خدایا محافظ رهبر عزیزتر از جانم امام مجتبی باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت و مدافعان و محافظان وطن واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

دماغتون گوشتیه یا استخوانی 

واسه من گوشتیه

در مورد نمازی فر چطور؟ شناختی نداری ؟

نه ، ایشون رو نمیشناسم 

من دوستم پیش آرمین اکبری عمل کرده کارش رو صورت دوستم خوبه 

گوشتیه .فقط میخوام نوکشو واسم کوچیک کنه. از نیمرخ خوبه تمام رخ یمقدار پهنه 

واسه منم نیم رخ عالیه 

رخم یه کمی پف داره 

همه میگن به صورتم میاد ولی خوب خودم تو عکس هام می فهمم بزرگ می افته

واسه منم نیم رخ عالیه  رخم یه کمی پف داره  همه میگن به صورتم میاد ولی خوب خودم تو عکس ها ...

دقیقا مثل من .

15 ساله میخوام عمل کنم اطرافیانم میگن خوبه به صورتت میاد ولی خودم حس میکنم پف داره .عمل کنم بهتره 

فعلا که رضایت همرو گرفتم ولی خب میترسم از اینی که هست هم بشم .زیر حرف بقیه بمونم 

دقیقا مثل من . 15 ساله میخوام عمل کنم اطرافیانم میگن خوبه به صورتت میاد ولی خودم حس میکنم پف داره . ...

مثه منی 

تازه من سرکارم‌میرم 

تابستون فقط می تونم عمل کنم که سرکار نمی رم 

هر سال تابستون ها همینه وضعیتم 

ولی امسال همسرمم دیگه راضیه 

مثه منی  تازه من سرکارم‌میرم   تابستون فقط می تونم عمل کنم که سرکار نمی رم  ه ...

انشاالله که زودتر عمل کنی به نتیجه دلخواهت برسی عزیزم .

واسه منم دعا کن بعد 15 سال انتظار فردا بعد از ظهر نوبت دارم پیش نمازی فقط میخوام بینیمو ببینه فعلا .

خیلی هم استرس دارم .

انشاالله که زودتر عمل کنی به نتیجه دلخواهت برسی عزیزم . واسه منم دعا کن بعد 15 سال انتظار فردا بعد ...

ان شاءالله عزیزم شما هم به نتیجه دلخواهت برسی 

لطفا اگه از کارش راضی بودی بهم همین جا بگو 

من ۲۰ روز دیگه که کارم تموم شه می خوام برم