2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

92 بازدید | 8 پست

سلام خانوما دخترم چهار ماهشه شیر خشک میدم خیلی کم میخوره می‌خوام شیر خشک رو یکم غلیظ درست کنم بخاطر اینکه یبوست نگیره میشه توش یکم نبات بندازم 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

نبات که بدتر باعث یبوست میشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه یبوست نمیاره بخاطر چیز دیگه ای میگم یه موقع قند رو نمیبره بالا؟ مشکلی داره یانه ؟

نبات هیچ فایده غذایی نده بچه رو به شیرین عادت نده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
مشکلی نداره قند خونش رو نمیبره بالا؟

مسلما میبره بالا

عزیزم تا جایی که من می دونم نبات برای اسهال خوبه شکم سفت می‌کنه قند کارکنه . پسر من هم کم خوراک بود یک روغنی بود اون موقع اسمش mct oil بود هم آمادش تو داروخانه بود هم دست سازش یعنی دارو ساز برات درست میکرد که دست سازش بهتر بود اون رو تو شیر بچه میریختم برای وزن گیریش دکتر به من گفته بود تو غذاشم میریختم تو شیرش هم میریختم