اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
نه یبوست نمیاره بخاطر چیز دیگه ای میگم یه موقع قند رو نمیبره بالا؟ مشکلی داره یانه ؟
نبات هیچ فایده غذایی نده بچه رو به شیرین عادت نده
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزم تا جایی که من می دونم نبات برای اسهال خوبه شکم سفت میکنه قند کارکنه . پسر من هم کم خوراک بود یک روغنی بود اون موقع اسمش mct oil بود هم آمادش تو داروخانه بود هم دست سازش یعنی دارو ساز برات درست میکرد که دست سازش بهتر بود اون رو تو شیر بچه میریختم برای وزن گیریش دکتر به من گفته بود تو غذاشم میریختم تو شیرش هم میریختم