2777
2789
عنوان

ثبت نام ماشین.

105 بازدید | 13 پست

دوستان سهمیه مادران ... بنظرتون شاهین ثبت نام کنن یا دنا... کدوم فروشش بهتره و سودش بیشتره؟  ودرکل ماشین بهتریه اگه بخوان نگهش دارن؟اصلا سهمیه مادران این سری ک ایران خودرو غیر دنا نزاشته برا  محصولات سایپا بسوزه ارزششو داره؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۱۰۰ درصد دنا

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ممنون. اخه شنیدم 207 و پارس بهترن از نظر فروش و سود. ارزششو پس داره یا صبر کنن برا دوره های بعد شاید ...

اشتباه منو نکن سایپا سود خیلی کمتری نسبت به ایرانخودرو داره صبر کن 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
ممنون. اخه شنیدم 207 و پارس بهترن از نظر فروش و سود. ارزششو پس داره یا صبر کنن برا دوره های بعد شاید ...

همه ی ماشین های ایران‌خودرو خوبن چ سود دهی چ مصرف کننده گی. انگار انگار ایران‌خودرو تا آخر ۴۰۳ ثبت نام دیگه نداره‌ باید اینایی ک نوشته رو تحویل بده. بازم پرس و جو کن ی وقت سهمیه سایپا و ماشین های دیگه از دستت نره

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻