2789
عنوان

پانیک

98 بازدید | 13 پست

از علائم هاتون‌بگید 

میگن علائم های پانیک فرد به فرد متفادته 

من خودم خسته شدم دیگه یه چن ماهی بود کاملا نه ولی کلی خوب شده بودم ولی باز اوج گرفته دیوونم میکنه 

و این که یادم میاد میگفتن یه گروه زدن برا پانیک لینکشو دارین بذارید 

این اکانت در دست ۲ تا دختر خاله میباشد 

لرزش دست

سرد شدن کل بدن حتی تو اوج گرما

حالت تهوع

گیچی سر و سرگیچه 

حس اینکه الان می افتم

قفسه سینم شدیدا درد میگیره انگار وزنه چند تنی گذاشتن روش 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

لرزش دست سرد شدن کل بدن حتی تو اوج گرما حالت تهوع گیچی سر و سرگیچه  حس اینکه الان می افتم ...

وای منم دقیقا همینجوریم 

سر این موضوع رفتم نوار قلب تپش خیلی زیاد بود   دست هام سست میشه  احساس از هوش رفتن و سبکی سر میکنم 

تازگیا چشامم ضعیف میشه یه نوار سبز رنگ‌میبینم بعد این که پانیک میشم 

۵-۱۰ دیقه طول میکشه ولی طاقت فرساست  بعد بهبودی عضلات بدنم میافته به لرزش

ولی خداشکر میگن باعث نمیشه چیزیت بشه از این بابت خیالم راحته  

تپش قلب شدید در حدی که میخواد سینه رو پاره کن بیاد بیرون تنگی نفس در حد خفگی فلج شدن دست پام حس مرگ ...

چند ساله درگیرش هستین؟ 

دکتر و  یا روانشناس رفتید؟ 

وای منم دقیقا همینجوریم  سر این موضوع رفتم نوار قلب تپش خیلی زیاد بود   دست هام سست میشه ...

وای تپش قلب رو که نگم 

من همین الانم یه حالی مثل دلشوره دارم 

یه استرس میفته تو جونم که فلان کار کنم منم نمیخوام اون کارو کنم ولی هی تو ذهنم تکرار میشه واس همین ی حالت تهوع و استرس دارم 

بعد که اون کارو کنم که استرس و تهوع ام بره حمله پنیک میگیرم بدنم یخ میش و تپش قلب بالا 

من دکتر رفتم دارو داد بدتر شدم دیگه دارو نمیخورم و خودم خوب شدم فقط دو ماهه دوباره برگشته.

وای تپش قلب رو که نگم  من همین الانم یه حالی مثل دلشوره دارم  یه استرس میفته تو جونم که ...

منم کاملا خوب شده بودم ولی نمیدونم باز اومد سراغم این سری بدتر از سری قبل خیلی حس بدیه 

شما گلاب  و بیدمشک بخوریدو  موقع تپش پرانول ۱۰   منم شروع کردم از دیروز میخورم کمی خوب شدم    

اصلا به سمت داروهای شیمیایی نرید که با قطع کردن همون اوضاع شروع میشه 

منم کاملا خوب شده بودم ولی نمیدونم باز اومد سراغم این سری بدتر از سری قبل خیلی حس بدیه  شما گل ...

عرق گیاهی اینها خریدم و همینطور دمنوش گیاهی 

اصلا فایده نداره واسم 

اون حس دلشوره و استرس شبها باهامه متاسفانه ! 

خیلی میترسم از اینکه این حس نره 

جوری هست که بقیه متوجه میشن میگن چی شدی یهو

حالا اگر حمله پنیک بهم دست بده که قفل میکنم لرزش و تپش قلب انگار ی حایی بین اسمون و زمین معلق ام ... 

عرق گیاهی اینها خریدم و همینطور دمنوش گیاهی  اصلا فایده نداره واسم  اون حس دلشوره و استر ...

نه خودتو نترسون اصلا چیزیت نمیشه  منم قبلنا خیلی میترسیدم  درکت میکنم با این که سخته ولی باید کنترلش کنی ، موقعی که پانیک میشی یه بار هواستو بده به بدنت ببین از کدوم سمت حملات میاد بعد ها میتونی راحت تر کنترل کنی  

و این که من خودم وقتی پانیک میشم وقتی برم ببخشید دستشویی با اب گرم خودمو بشورم خوب میشم 

و این که میگی عرق گیاهی تاثیر نداره منم اولش  میخوردم  تاثیر نداشت باید یه مدت بخوری  و اصلا سردیجات نخور  

نه خودتو نترسون اصلا چیزیت نمیشه  منم قبلنا خیلی میترسیدم  درکت میکنم با این که سخته ولی ب ...

نه ترسم بابت اینه خوب نشم و دیگران هم بیبنن چون دچار مشکل میشم وقتی اینطوری میشم 

اصلا پنیک دست میده بهم ، نمیتونم حرکت کنم حتی چه برسه فکر کنم یا کاری کنم بعد که پنیک تمام میشه باید حتما دراز بکشم و هیچکس هم باهام نزنه تا بدتر نشم .

نه ترسم بابت اینه خوب نشم و دیگران هم بیبنن چون دچار مشکل میشم وقتی اینطوری میشم  اصلا پنیک دس ...

نه خوب میشی من با این سن کمم یه مدت خوب شدم 

چن روز پیش یه مشکل داشتم و از این ویروس جدیده  ها گرفتم احساس میکنم بخاطر این اوج گرفته 

شما هم‌خوب میشید 

نه خوب میشی من با این سن کمم یه مدت خوب شدم  چن روز پیش یه مشکل داشتم و از این ویروس جدید ...

ممنونم

احساس میکنم منم به خاطر قرص خواب که میخورم جدیدا دوباره پنیکم برگشته  میخوام قعطش کنم .

نه خودتو نترسون اصلا چیزیت نمیشه  منم قبلنا خیلی میترسیدم  درکت میکنم با این که سخته ولی ب ...

وای توروخدا یکی بگه شماهم معده درد میگیرین من معده درد بدی دارم همه ترسم اینکه بمیرم معدم بشه چیز بدی ترس ترس ترس