2777
2789
عنوان

حالم از زندگیم بهم میخوره

168 بازدید | 8 پست

همه اونایی که با من ازدواج کردن چه دوست چ فامیل

بچه دار شدن منم سه ساله دارم سگ دو میزنم دور این دکترا و هیچیییییییییی

همه دوستاییم که با من ی رشته بودن تو دانشگاه سرکارن حالا یا پارتی یا سهمیه یا شانس و باز هم منم هیچیییییییی فقط من بیکارم و شانسم تو گه خابیده واقعا

دیگه بریدم چرا اینجوری شد

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم باردار شدم.الان صابخونه بهمون گفته پاشبد و پول نداریم خونه بگیریم.و پشیمون از بارداری.بخدا ناشکر ...

عزیزم استرس به خودت ولرد نکن برا بچه ات خوب نیست مطمئن باش تو دلت خیر برکت زندگیته

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
اگه اقدام کردی بچه دار نمیشی طب سنتی رو هم یه امتحان بکن. البته تحقیق کن یه دکتر خوب

همه این کارا رو کردم دیگه از همه بدم میاد تحمل اطرافیانو ندارم حوصله شوهرمو ندارم متنفرم از همه ب خاطر خودم

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿
منم باردار شدم.الان صابخونه بهمون گفته پاشبد و پول نداریم خونه بگیریم.و پشیمون از بارداری.بخدا ناشکر ...

بنظرم درد بی خونگی کمتر از درد بی بچه و بیکار بودنه ما خونه و ماشین نمیدونم ی رفاه نسبی داریم ولی دلم خوش نیست پوسیدم 

دارم دق میکنم😭😭چجوری استرس وارد نکنم بااین اجاره ها

عزیز دلم هر کدوم از ما ی جور امتحان میشیم 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی