2777
2789
عنوان

خواستگار⛔🚫⛔

242 بازدید | 11 پست

سلام بر همه اعضای نی نی سایتی. بنظر شما چه دلیلی میتونه باشه که من هیچوقت تو زندگیم خواستگار ندارم. حتی اگر معرف هم معرفی کنه باز هم طرف نمیپسنده. والا خو زشت نیستم نمیگم عالی ولی حداقل هم چهرم خوبه هم تیپم منظم و آراسته هست. همه هم به عنوان دختر خوش برخورد؛ مودب و با حیا و اهل زندگی میشناسنم. تحصیل کرده هم هستم ولی به صورت شرکتی یه کاری هم دارم.‌تو اجتماع هم هستم همیشه هم اهل صحبت کردنم. واقعا نمیدونم خواست خدا چی هست ولی مگه میشه در این ۳۵ سال یه دختر رو هیچکسی نخواد😞

خیلی برام دعا کنید خواهش میکنم دوستان خیلی برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم دخترمو از جدا نکنن توروخدا از ته دلتون برام دعا کنید من خواهر ندارم فکر کنید برای خواهر تون دعا می‌کنید اول تیر ماه دادگاهی داریم برای حضانت دخترمو شوهرم میخواد خانوادم نمی‌زارن دخترم پیشم باشه 

توروخدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سر زندگیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شانس نداری فقط

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
هعععی خدا بده شانس

اره واقعا فقط شانس وقتی هم ادم نداره کاریش نمیشه کرد باید بسازی 

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز