2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه بگی حسش بهم چیه ؟ با اون ازدواج دارم ؟🥲

مگه خداست گلم، حس ششم چیه دیگه!! شاید اونم بعضیا با دیدن طرف از روبه رو یه چی بفهمن که اونم اغلب اون ادما، خیلی کم ابراز میکنن که همچین توانایی دارن، نمیگن که!!! نی نی سایت نیس عجایب سایته

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷
اگه دوست داشتی بیا پیوی شماره یه خانومی ک استخاره میگیره رو بت بدم برا استخاره باقران و سرکتاب  ...

با استخاره با قران میگه؟ پیش گویی میکنه؟ نگو عزیز من این چیزا رو تورو خدا دیگه به دین نسبت ندین. بگو  ف  ا  ل میگیره استخاره فقط خوب وبده که تو نت هم بزنی سایت آوینی خیلی سایت ها دارن. عجبا بخدا

با استخاره با قران میگه؟ پیش گویی میکنه؟ نگو عزیز من این چیزا رو تورو خدا دیگه به دین نسبت ندین. بگو ...

اولن که من نگفتم فاله هم استخاره میگیره هم سرکتاب 

سرکتابش هم اونی نیست ک تو فکر میکنی 

مثلا برا خواستگار بگیری میگه اخلاقاش ایطوره اوطوره ازدواجتون ب صلاح نیست 

اینم اصلا چیز بدی نیست درضمن همین خانمی که شما ازش حرف میزنی نماز و روزه قضا نداره ونماز شبش بیست ساله ترک نشده حتی چهره نورانی داره و همش از خدا و اهل بیت حرف میزنه همه کسایی ک هم سراغش رفتن راضی بودن شما ندیدی مورد ایطور معنیش این نیست وجود نداره 

اولن که من نگفتم فاله هم استخاره میگیره هم سرکتاب  سرکتابش هم اونی نیست ک تو فکر میکنی  ...

میشه بگی علم غیب داره؟ استخاره خوب وبد میگه فقط خوب وبد نه جزئیات اخلاق، تا طرف خودش نگه اخلاق اون ادم چطوره اون خانم از کجا میدونه اخلاقش چطوره بگه؟ پس استخاره نیس. سرکتاب هم مال ادمایی هست که تو کار علوم غریبه ان دعا وسحرو.... امکان داره موکل داره که از غیب خبر داره که حکم رجوع به اینطور ادما هم معلومه. در ضمن من ایشون نمی شناسم ولی مثل این مشخصاتی که شما میگین نماز وروزه وفلان ولی از غیب خبر داره سرکتاب باز میکنه و غیب وسحر و..... بسیار دیدم. ظاهرشون رو نبین. خودم  طرف میشناسم ببینی میگی با تقواتر از این نیس ولی تو کار سحر وجادو وفلانه از این نمونه ها کم نیستن

خوب مثل بهجت که عمرا به کسی نمی گفت چیا می بینه. وقتی شما این جور ادمایی رو می پذیرین و رو میارین بهشون که بگین اره برم بپرسم یعنی قبولشون دارین ونعوذبالله قدرتشون رو در حد خدا (که از غیب واینده خبر داره) می بینین.این میشه مجوز، با پذیرش شما اجازه میدی اونم با موکل شیطانی(جن) از اسرار و غیب شما خبر میاره 

اره طرف بود سمت غرب کشور موقعی پلیس رفت بگیرش مردم سمت ماشین پلیس سنگ میزدن که اومدین مرد خدا رو ببرید! بعد که رفتن داخل خونه دیدن انواع اقسام قران ها رو به طرز فجیع وبا چه چیزهای حرامی الوده کرده گذاشته ولی بدتر از اون دخترش بود که سالها بود توسط همین مرد خدا تو زیرزمین اسیر بوده دختره تو قفس پایین طبقه اول هم جلسه قران بوده! یا اون کسی که از کنار منبر حالت در درست کرده بود وقت نماز جماعت رو میخونده امام جماعت بود تو سجده از در میرفت زیر منبر میگفتن حاج آقا غیب شد طی الارض کرده! مردان وزنان مومن وخداترس وبا تقوا سعی میکنن شناخته نشن وبروز نمیدن توانایی هاشون رو گلم 

میشه بگی علم غیب داره؟ استخاره خوب وبد میگه فقط خوب وبد نه جزئیات اخلاق، تا طرف خودش نگه اخلاق اون ا ...

شما هرچقدر بگم هم نمیفهمید چون اطلاعاتتون پایینه و افراطی در دین عمل میکنید

هرجورراحتین عقایدتون برای خودتون نگه دارین کسیو ریپ نزنین

خدا خودش در قران میگه صم بکم عمی فهم لا یعلمون مصداق شماست. 

اتفاقا اطلاعاتم از شما وامثال شما خیلی بیشتره وعمرا هم افراطی عمل نمیکنم. افراطی عمل کردن اینه که میگم به ظاهر نیس تقوا!! ؟؟ به وظیفه ام عمل کردم و باید میگفتم 

با این روش شما وامثال شما هم غریبه نیستم وقتی جوابی ندارین میرین سراغ سفسطه  وتهمت و..... 

برا من یک نفر هم به واسطه حرفام  راه واز چاه بفهمه کافیه. خواب رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده رو نه. دیگه هم کار خانم رو به قران نسبت نده چون از رو قران هیشکی نمی تونه خصوصیات واسرار زندگی افراد بگه قران کتاب زندگی اس معجزه پیامبره سخنان خدا والسلام

اسی جان میدونم شاید از رو استرس  و گرفتاری میگی حس ششم واینا ولی وظیفه ام بود گفتن این حرفا. حلال کن دختر گلم. امیدوارم در پناه آرامش خدا بهترین ها برات اتفاق بیفته