2777
2789
عنوان

نی نی شما ارومه؟؟

90 بازدید | 11 پست

پسرم ۳ماه و ۱۴ روزشه .از چهل روزگی ب بعد کولیک  گرف الان خیلی بهتره ولی ی ساعت خوبه بعد گریه میکنه خوابش میگیره هم نق نق میکنه بخاطر کولیک هم تو گهواره عادت کرده جایی هم نمیتونم برم چون فقط تو اون میخوابه .طبیعیه یا بچم مشکلی داره؟؟

خواستم بگم ببوسش🥺🥰

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥴خیلی خستم گاهی رد میدم دیگ نمیدونم چیکا کنم  خیلی خستم

بزرگ میشه این روزام میگذره 🙃

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
چشم بزاری رو هم این روزا تموم میشن .ولی عادت به گهواره خیلی بده خودم تجربه داشتم جایی می رفتم خیلی ا ...

یعنی سالمه بچه؟ قد وزنش ک خیلی خوبه.مجبور بودم بخاطر دلدردش اون تو اروم میشد

یعنی سالمه بچه؟ قد وزنش ک خیلی خوبه.مجبور بودم بخاطر دلدردش اون تو اروم میشد

اره بابا چرا الکی نگرانی ،کولیکشم تا دو ،سه ماه رفع میشه می‌دونم سخته ولی باید تحمل کنی عزیزم .بچه ی من کولیک نداشت ی مدت تو گهواره می خوابوندمش عادتش شده بود 

آره عادیه . بچه من ۵ ماهشه. به گهواره و اینا عادت نداره . جایی میرم نمیخوابه یا به سختی میخوابه و هر ده دقیقه بیدار میشه میبینه  جاش عوض شده گریه میکنه

تا ۵ یا ۶ ماهگی همینن. کم کم خوب میشن‌

موقع خواب هم کلا نق نق میکنه تا خوابش ببره. اگه خوابش بیاد و من مثلا مشغول ظرف شستن باشم و پنج دقیقه دیر برم خوابش کنم بدقلقی میکنه و خواب کردنش مکافاتیه

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
اره بابا چرا الکی نگرانی ،کولیکشم تا دو ،سه ماه رفع میشه می‌دونم سخته ولی باید تحمل کنی عزیزم .بچه ی ...

اخه همه کار میکنم باز همش گریه میگم نکنه جایش درد میکنه من نمیدونم.از خواب پاشه تا ۱ساعت نهایت ۱ساعت نیم خوبه بعد دوباره شرو میکنه شیرم میخوره خوبه ولی بعد دوباره گریه میکنه میگم حتما خوابش میاد میزارم گهواره ک بخوابونم یه ده دقه نق نق میکنه تا کم کم خوابش ببره. ولی شبا خوب میخوابه ۸.۹میخوابه تا ۷ ۸ صب دو سه بار برا شیر بیدار میشه فقط. فقط دوس دارم شب شه 

آره عادیه . بچه من ۵ ماهشه. به گهواره و اینا عادت نداره . جایی میرم نمیخوابه یا به سختی میخوابه و هر ...

کی خوب میشن🥴من ک دیگ وقت ناهار شام خوردن ندارم چ برسه ب پختن شوهرم ۳روز هس ۳روز نیس خانوادمم شهرستانن.همش تو اتاقم رخت خواب پهن هیچیمم سر و ته نداره نه غذا نه حمومو..