2777
2789
عنوان

ازدواج

275 بازدید | 24 پست

من یکی دوتا از همکلاسیام که میدونم قصدشون ازدواج بود اومدن سمتم اما مثلا اخلاقشون رو دوس نداشتم اصلا محل ندادم 

تو دانشگاه همیه خانم گه مسئول اینکارا بود گیر داده بود باید معرفیت کنم از همون ترمای اول اما من قبول نگردم واقعیتش اون موقع یکی رو دوس داشتم اما خوب عشقم یه طرفه بود 

الان سال اخر دانشگاهم ۲۵ سال خورده ای سنمه 

دوستم از طریق معرفی ازدواج کرد گفت تو رو هم معرفی کنم باز گفتم نه 

اخه پسرایی که از طریق معرفی ازدواج میکنن حس میکنم خسیس و بد تیپ و بی عرضه ان 

ظاهرم خوبه و بی بی فیسم و اصلا بلدم نیستم با پسرا ارتباط بگیرم یعنی یگی بیاد سمتم خیلییی خوشگل میپرونمش 

البته بگم من داتشجو پزشکیم دلم میخواد سال بعد امتحان دستیاری بدم اما از بس فامیلامون میگن چرا ازدواج نکرد و مامانم هم میگه دیر شد میبینم بعضی از دخترا ازدواج نکردن نگران شدم وگرنه اصلا حوصله هیچ پسری و ازدواج ندارم 

بگو میخام تخصص بگیرم و تا بعد تخصص هیچ حرکتی نمیزنم، منم ۲۶ سالمه و ازدواج نکردم و هر بار یه جوری دست ب سرشون میکنم تا بفهمنن به اونا ربطی نداره، تازه دانشجوی پزشکی هم نیستم که بگم درس دارم🤣. 

رویای یک رقص بی وقفه از شادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا از طریق معرف ازدواج نمیکنی پسرای خوب هم داخلشان زیادن من شنیدم پزشکا خاستگاری زیاد دارن راسته

من خواستگار داشتم ولی اونی که میخواستم نبود 

نمیدونم معرفی رو حس میکنم یه پسر خوب باشه خودش دنبال زن میگرده 

اخه میترسم کلا ازدواج نکنم وگرنه هردفعه اینو میگم 

بخاطر ترست میخای خودتو بندازی توی چاه؟ قرار نیست حتما الان ازدواج کنی، به فکرش باش و عاقلانه تصمیم بگیر

رویای یک رقص بی وقفه از شادی
اخه میترسم کلا ازدواج نکنم وگرنه هردفعه اینو میگم 

چه ربطی داره وقتی قسمتت باشه همچین یکی بیوفته تو دلت که خودت مشتاق ازدواج بشی،مگه معامله است الان نکنم ممکنه بعدا نگیره😂تازه تو پزشکی همه خیلی منتم میشکن 

فقط اگه خواستگار اومد سریع رد نکن خودت یکی دوبار ببینیش فکر کن بعد

خداروچه دیدی شاید یکی از همینا قسمتت بود

من خواستگار داشتم ولی اونی که میخواستم نبود  نمیدونم معرفی رو حس میکنم یه پسر خوب باشه خودش دن ...

من خیلیا را می‌شناسم که اهل دوس دختر نیستن وهدفشدن ازدواج یکی از دوستام برادرش دکتری  یک رشته داره اهل دوس دختر نیس جای برادری خیلی پسر خوبیه من دو سه دفعه دیدمش ولی چون اهل دوس دختر نیس ازدواج نکرده خاهرش داره دنبال یه دختر خوب میگرده اینجور فکر نکن

من خیلیا را می‌شناسم که اهل دوس دختر نیستن وهدفشدن ازدواج یکی از دوستام برادرش دکتری  یک رشته د ...

خوب خودشون میتونن عاشق بشن بعد از دختره خواستگاری کنن نباید حتما دوست بشن