2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی بیاین ی لحظه

469 بازدید | 8 پست

شهرستان زندگی میکنم بنا به دلایلی میخام واسه زایمان بیام مشهد

الانم ماه آخر بارداریمه شاید برم بیمارستان ۱۷ شهریور یا هاشمی نژاد یا موسی ابن جعفر این بیمارستانا اپیدورال داره؟

میخام ماما همراه بگیرم،به نظرتون واسه اپیدورال باید از قبل زیر نظر دکتر بوده باشم؟

نمیدونم عزیزم 

پیش یک دکتر که میری بالاخره. ازش بپرسی بهتره

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من زیاد اطلاعی ندارم ولی میدونم بین این سه تا کلا هاشمی نژاد بزاری کنار بهتره خیلی از این بیمارستان راضی نیستن و کلا فقط فضا بیرونی قشنگه...بین اون دوتای دیگه خواهرم‌توی موسی بن جعفر سز کرد ولی میگفت یه شیفت از پرسنل خیلی جدی و...بودن😬خود دکترش ولی خوب بود...

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 
تحت نظر دکتر نیستم واسه استفاده از اپیدورال حتما باید زیر نظر دکتر بوده باشم؟

من استفاده نکردم عزیزم 

در جریان نیستم. بنظرم به بیمارستانی که میری قسمت زایمانش زنگ بزن  

بهت میگن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

هاشمی نژاد رو حتی اسمشو هم نیارید.کاملا بی توجه .ماما خودش معاینه میکنه دانشجو هارو هم میذاره با اینکه میدونه شما درد میکشید که مطمئن بشه اونا یاد گرفتن .اصلا راهنمایی نمیکنن . .میندازنت تو اتاق درد بکشی تا دهانه رحمت باز بشه نه کسی بهت توجه میکنه نه بهت میگه چیکار کنی که سریعتر انجام بشه و راحتتر. موقع زایمانتم که رسید بهت نمیگن چیکار کنی و چطوری زور بزنی که راحت زایمان کنی.واس من کیسه آبمم پاره شده بود انقدر طولش دادن که دهانه رحمم کاملا خشک شد موقعی که هنوز دردم شروع نشده بود قیچی زد و اخرشم داد یه دانشجو بخیه زد که چنددفعه بخیه ها باز شد دوباره بخیه زد.هنوزم بعد دوسال جای بخیه ها گاهی درد میاد.خداروشکر بابت وجود بچه قشنگم ولی تجربه زایمان خوبی نبود خودم خیلی صبور و آروم بودم و اونا هم بیشتر سواستفاده کردن و اینکه چون رایگانه فکر میکنن دیگه هیچی مهم نیست و طرفشونم اصلا آدم نیست.دیگه هیچ وقت هیچ وقت اون بیمارستان نمیرم.بنظرم هیچ کس حتی اسم اون بیمارستانو نباید واس زایمان بیاره.